Velkommen tilbage til hverdagen

Ahh fuck! Kender I det; Man kommer hjem fra ferie, og det hele bare sejler? Vi har fået pakket kufferter ud og vasket tøj, men der er stadig tusind ting der skal ordnes. Og man kan lige have taget opvasken, smurt en rugbrødsmad og BUM! Så skal ALT pludselig vaskes op igen. Malou er desuden startet i børnehave, hvilket betød at der skulle laves en mappe med billeder, og mor her måtte lige klippe-klistre hele aftenen i går. Yeez.

Vi er desuden i gang med at flytte alle Malous ting ind i hendes eget værelse og gøre stuen lidt voksen igen. Men lige nu flyder det med legetøj overalt og jeg har givet op på oprydning om aften, så det bliver bare skubbet til side. Jeg har planer om at købe så mange ting som muligt brugt, da vi jo ikke skal bo her for evigt.

Jeg får travlt med foredrag her i september, så det bliver svært at finde tid til at gøre rent, handle ind og lave mad. Det er især når jeg har travlt, at det er svært at være super økonomisk bevidst. For det kræver ofte planlægning, og det har jeg ikke meget tid til. Til gengæld har man heller ikke tid til at shoppe, når man har travlt, så det er selvfølgelig også en måde at spare penge på.

Tippet er hermed givet videre; Begrav dig i arbejde, så du ikke har tid til at impulsshoppe. Haha…

Men helt ærligt; Hvis jeg var rig, så ville jeg have nogle til at rydde op, gøre rent og lave mad hver dag. Så kunne jeg bruge al min tid på arbejde og bare være sammen med Malou og Jacob, når jeg kom hjem. Det kommer helt sikkert på ønskelisten, hvis jeg vinder i Lotto. Det kræver self, at man spiller Lotto. Men det er vist heller ikke så god en økonomisk beslutning.

Jeg har det desuden sådan, at når jeg kommer hjem fra ferie, så skal der strammes lidt ind. Man har spist godt i ferien og brugt lidt flere penge. Så de næste måneder bliver mere fornuftige. Det vil jeg selvfølgelig skrive meget mere om på bloggen i den kommende tid. Så hvis du også skal være lidt (mere) økonomisk fornuftig, så kan du jo følge med for inspiration 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *