Fredagsfinans #81


Yep, det er blevet fredag og jeg har haft min første uge tilbage på pinden. Det har været sygt trættende, og jeg skal nok sove de næste 48 timer. Altså når jeg ikke skal spise. Efter en lang ferie så er det også blevet tid til en gang fredagsfinans igen. Altså her, hvor jeg fortæller min mening om alt, hvad der er sket den sidste uge.

  • Kan vi lige snakke om, at Coop åbenbart vil lægge deres butikker sammen, så de alle sammen hedder Coop i stedet for Kvickly, Fakta, whatever. Jeg er altså ikke fan af det, for så ved man jo ikke længere om man er gået ind i en Kvickly eller havnet midt i et Fakta-helvede, der IKKE tager fem minutter, fordi man skal igennem spotvarer-helvede og stadig ikke kan finde det, man skal bruge. Har mistanke om, at det fordi det går af lort for Fakta og så prøver man at skjule butikkerne ved at kalde dem Coop. I narrer ikke mig!

  • Nå ja, og så er der en masse mennesker der er faldet på halen over, at Lego har fået en ny topchef. Det usædvanlige er åbenbart, at den nye topchef selv skrev og foreslog sig selv til stillingen. Det kunne de åbenbart godt lide og BOOM – så var han topchef. Tror jeg på mandag vil skrive till mulige virksomheder og foreslå mig selv som topchef. Alle må kunne se genialiteten i det.

  • Berlingske Business har været i deres kunsteriske hjørne. De har lavet et portræt af en e-handler anno 2017. Gaaab! Anyways, hvis du vil vide portrættet af en klassisk e-handler så er det ifølge artiklen unge mellem  20-39 år, der har en lang videregående uddannelse, tjener over 300.000 kroner om året og bor i Region Hovedstaden. Det eneste jeg mangler for at passe på profilen er en lang videregående uddannelse. Jeg må også indrømme, at jeg godt kan lide at shoppe på nettet. Mest fordi man så ikke behøver at se på andre mennesker.

  • Vi skal også lige vende en sjov historie om Mobilepay. Ifølge finans.dk har vi nemlig sendt 25 millioner tekstbeskeder i år, når vi har overført via mobilepay til hinanden. Alene hjerte-emoji er blevet sendt 1,1 millioner gange! Tak er blevet sendt 1,9 millioner gange, så kommer gave, mad, mor og lån på 5. pladsen. Man kan åbenbart konstatere at vi giver kedelige gaver, mor hjælper en del med at få det til at løbe rundt og vi låner penge af hinanden. Det er self også bedre end kviklån.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *