Børneværelse på budget – in the making

Før ferien fik vi købt en sovesofa og nu er vi endelig gået i gang med projekt: “Ryk-alting-rundt-i-lille-bitte-lejlighed”. Jacob har nemlig fri de næste par uger fra skole, så det er en god mulighed for at lave soveværelse om til børneværelse.

FØR-BILLEDER


Vi skal lave en ok stor makeover på værelset. som skal males hvidt og så skal Malou have ny seng og møbler. Hun kan ikke længere være i sin seng, fordi hun kaster sig rundt hele natten. Selvom mor her lige knep en tåre, fordi sengen på billedet var en af mine bedste genbrugsfund ever.

Jeg havde længe gået og luret på denne seng til hende, men den kostede 2.345 kroner, så jeg fik på jagt. Jeg fandt den så på Reshopper til 1.000 kroner, og den havde ovenikøbet ikke været brugt. Score! Men det er jo ikke bare at hente en ny seng. Man skal også lige af med den gamle. Det vil sige låne trailer, køre madras på genbrugsstationen, aflevere trailer, hente ny seng, samle ny seng, finde ud af skruerne sidder forkert og skille af, spise aftensmad og samle den færdig. Og så lige sætte børnesikring på vinduerne.

Fredag hentede vi en madras i IKEA. Der vil jeg alligevel ikke købe brugt, når hun skal sove i den i mange år. Og heldigvis købte vi ikke noget impuls derude som planter, lys eller RAMMER. Jeg eeelsker at købe rammer. I don’t know why. Men jeg holdt mig i skindet. Det hjælper self også at have manden med. Så kommer man ret hurtigt gennem butikken. Det er lige et sparetip herfra!

Vi fik også købt noget maling i går. Værelset skal bare være hvidt, så vi købte en spand af en privatperson som havde købt for meget. Det sparede vi da alligevel 600 kroner på. Jeg gider virkelig ikke bruge mange penge på maling. Det er lige så kedeligt som at se det tørre.

Jeg har selvfølgelig lavet en lang liste over de ting, som vi skal bruge til hendes børneværelse. Der er noget need to have og så også noget nice to have på listen. Jeg vil prøve at se om jeg kan købe det hele brugt eller på tilbud. Og så vil jeg til sidst se, hvor meget jeg har sparet. Jeg er også i gang med at sælge hendes gamle seng og andre ting, som hun ikke bruger længere, så make-overen ikke bliver så dyr. Jeg tror også, at jeg vil prøve at lave noget DIY undervejs. Stay tuned.

Sengen er i hvert fald godkendt so far.

 

One thought on “Børneværelse på budget – in the making

  1. Det lyder spændende – og at se det færdige resultat og udgifterne hertil
    P.s: havde aldrig tænkt på at nogen solgte maling, hvis de havde købt for meget – super fint tips at få

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *