Tømmermænd og dårlig samvittighed? Junkfood på budget

Hvis du nu lige er en af dem, der er vågnet med tømmermænd og dårlig samvittighed, så har jeg lige et tip. Min erfaring er nemlig, at det ofte er pissedyrt at tage i byen, men det er også pissedyrt dagen efter. Sådan en gang pizza, slik og sodavand kan sagtens løbe op i et par hundrede kroner. Been there, done that.

Derfor ville jeg lige komme dig til undsætning. For det er nemlig en god ide at have noget på lager, når det bare skal gå hurtigt. Og helt ærlig, hvem står flere MINUTTER i køkkenet, når hovedet dunker og kvalmen kommer snigende? Jeg så engang en opskrift på tømmermændsburgere, der tog 30 minutter at lave. Jeg mener, hvis du kan lave det, så har aftenen før ikke været sjov nok. Siger det bare.

Nogle gange falder jeg også i og bestiller hele pakken fra Dominos, men ellers kan det være en god ide at være forberedt. Især her sidst på måneden. Jeg er selv blevet rigtig glad for at lave pølser med brød og det hele. (Det er så sojapølser, men du kan også bruge almindelige). Der skal seriøst bare pølser på panden og brød på risteren. BUM. Jeg har altid ketchup, sennep og agurkesalat i køleskabet, så udgiften er egentlig bare en pakke pølser og brød. Det kan maks blive en flad 50’er for to personer.

JUNKFOOD DU KAN LAVE PÅ BUDGET

  • Frysepizza. Ja, den er aldrig lige så god som en frisk, men når man har tømmermændskvalme, så er det same same.
  • Hotdogs. Du kan have pølser i fryseren, og man har (næsten) altid ketchup og sennep i køleskabet. Køb noget brød og bum, så er der hotdogs.
  • Toast. Brød, ost, kød. Færdig.
  • Nachos. Det er virkelig dyrt at købe udefra og de putter ALDRIG nok ost på. Køb nogle chips og ost, så kan du ligge og dø på sofaen, mens osten smelter i ovnen.

Har du flere ideer til junkfood på budget? Hit me i kommentarfeltet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *