Forældre på SU: “Skal barnet så leve af pasta og ketchup?”

Hvordan er det at få et barn, mens man studerer?

Vi fik vores datter, mens vi begge studerede. Det var skam helt planlagt, men jeg har heller aldrig været skræmt af det der med at få et barn under studie. Begge mine forældre studerede, da de fik både mig og min lillebror, og vi boede en overgang på kollegie. Derfor er det ikke noget, jeg selv har haft en frygt for at springe ud i. Men man hører jo ofte, at man skal være etableret med en god solid indkomst og ordentlig plads før man får børn. Det behøver man altså ikke.

Jeg har godt nok skulle høre mange gange på spørgsmålet om vi nu snart skal flytte fra vores 2-værelses. Det var jo åbenbart en slags kriminelt at vokse op på 58 kvadrat. Og skulle barnet så leve af pasta og ketchup? Nej sgu da!

Det kan sagtens lade sig gøre at få børn under uddannelse – også uden at man må gå tiggergang. Det handler om at tænke smart og få pengene til at strække længere.

Derfor er jeg rigtig glad for, at jeg er blevet bedt om at holde et foredrag i samarbejde med det nye gravid- og småbørnsfællesskab Babyspire om, hvordan det er at være forældre på SU.

Jeg kommer med tips og tricks til, hvordan man får pengene til at strække som familie på SU. Du vil desuden få en større indsigt i din egen økonomi med simple øvelser, så du kan lære dine egne handlemønstre og undgå at træffe dårlige økonomiske beslutninger. Bonus er, at man får lov til at se undertegnede folde sig ud. Jeg lover, at det bliver hyggeligt og sjovt!

Foredraget foregår på Nørrebro Bibliotek d. 14 september kl 19.00-20.30

Det er gratis! (Det er noget vi sparefolk kan lide at høre!). Tilmelding er ikke nødvendig, men man må godt give et praj om man er interesseret i at komme ved at klikke her. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *