Fredagsfinans #83: Folk hader Nordea og så er dankortet fucked!

Jeg har optur, selvom det er sidst på måneden. Vi har nemlig børnefri aften i morgen, så der skal vin på bordet og kød på panden. Vi skal desuden også lige snakke om, at dankortet var nede for Jyske Banks kunder par timer i går aftes. Nu kommer der lige en konspirationsteori ikke? Det kan jo også bare være, at der slet ikke var et nedbrud men Jyske Bank har slukket for deres “dårlige” kunder, så de ikke bruger for mange penge. Siger det bare.

Apropos banker, så er alle også ved at flygte fra Nordea. Det er ikke nogen hemmelighed, at det har gået dårligt for dem i lang tid, men nu gider folk åbenbart virkelig ikke mere. TV2 skriver, at 16.000 kunder allerede er flygtet det sidste halve år, mens 372.000 af deres eksisterende kunder også overvejer at flygte!

Det bliver altså vildt at se dem alle sammen på flugt, hvis de løber samtidig! Jeg håber det ser sådan her ud. Men jeg kan godt forstå dem. Jeg flygtede selv i februar måned og jeg fik ikke så meget som et afskedsbrev.

Vi skal nemlig snakke lidt om kviklån. De er nemlig i massiv vækst i Danmark, hvilket er noget lort. Det ville være super, hvis vi lige kunne få dem gjort forbudt i den nærmeste fremtid. Er der nogen, som går i gang? Godt så!

Der er forresten også været alt det der palaver med DR og licens, og jeg har helt ærligt ikke orket at sætte mig ind i det, for vi ved jo alle sammen, at der bliver fundet et eller andet smuthul, så DR ikke skylder nogen noget. Det er selvfølgelig helt omvendt herhjemme. Hvis jeg skylder nogen penge, så kan man være helt sikker på, at det bliver opkrævet.

Well, i det mindste har jeg weekend. Og det er meget bedre end at få licenspenge tilbage.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *