Hvor langt vil man gå for gratis blomster?

Det kan være, at det muligvis er gået din næse forbi, men hvis man bare er en smule på Instagram, så har der den sidste uge været en overflod af regnbuefarvede blomster, som folk har været ude og plukke her på Amager. Der er nemlig et område ved Selinevej, hvor man kan få lov til at plukke blomster helt gratis. Jeg var fascineret – og som den nærigrøv jeg kan være, så tænkte jeg: “hey, gratis blomsterbuket til stuen.

Jeg er jo selv fra Amager, men vidste ikke lige, hvor Selinevej lå. Jeg kunne dog se på kortet, at det lå omkring Sjællandsbroen. Fint nok. Vi kørte derud i bil, fordi vi alligevel var ude og køre. Det var en meget god ide. For Selinevej er pænt lang. Og der er selvfølgelig ingen skilte på vejen, hvor der står “gratis blomster den vej”. Så typisk. Vi nåede efter lidt søgen et område med en høj bakke, hvor der stod cykler og biler parkeret.

Selvfølgelig parkerede vi også for enden af den stejle bakke. Man kan vel godt gå det sidste stykke og lade som om, at man er en slags naturperson. Da vi er på vej op ad bakken kommer der en bil kørende ned med en familie. Manden stopper ved os og siger: “I kan sagtens parkere deroppe med bilen”. Tsk! Jeg fnyser lidt i foragt og siger, at det kan man da sagtens gå.

Da vi så kommer op for enden, så er der ikke nogen Instagram-venlig blomstermark. Vi kan dog se noget længere fremme, nok en kilometer væk. Awesome. Jeg havde selvfølgelig tænkt, at det var en brandgod ide at tage derud fredag sen eftermiddag. Jeg mener; som om andre orkede det på det tidspunkt. Men selvfølgelig var der vildt mange mennesker, og der var virkelig blevet plukket blomster!

Malou var vildt dygtig til at plukke, mens det var lidt op ad bakke for mig. Jeg er åbenbart ikke den fødte blomsterplukker, fordi blomsterne hverken havde samme længde eller pæne blade. Well.

Udover, at der var mange mennesker og de pæne blomster var plukket, så var det faktisk virkelig sjovt for Malou, som nødt at gå rundt mellem blomsterne. Jeg vil sige, at det er en lige lovlig lang tur at tage for gratis blomster,  men det kan være en meget sjov familieaktivitet, som ikke koster noget. Man kunne også tage madpakker med og nyde turen.

Anbefalingen er hermed givet videre, hvis du har god tid, kan lide en skattejagt for at finde en blomstermark og måske skynder dig, for der er sikkert ikke mange blomster tilbage. Jeg tror ikke, at jeg går så langt for gratis blomster en anden gang. Der er vel grænser, selvom jeg elsker at spare.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *