Forældre på SU: Jeg har brug for din hjælp!

Om små to uger skal jeg holde et foredrag på Nørrebro Bibliotek i samarbejde med Babyspire. Foredraget kommer til at handle om forældre på SU, mine egne erfaringer og tips til, hvordan man kan gribe det an. Du kan læse mere her om mine tanker.

Jeg er jo fuldt i gang med at forberede foredraget. Det betyder blandt andet en del timer på “kontoret”. Som egentlig bare er mit spisebord i stuen. Ja, det er ikke så fancy endnu, men jeg drømmer godt nok om et lækkert hjemmekontor i fremtiden. I det mindste finder jeg meget af inspirationen lige foran mig, når jeg sidder og skriver.

Men jeg vil også gerne høre jer om hjælp. Det er jo ikke nødvendigvis kun mig, der er opfundet den dybe tallerken som forælder på SU. Så, hvis der er nogle forældre derude med jeres gode tips eller erfaringer, så må du/I meget gerne dele dem med mig i kommentarfeltet. Så kan det være, at jeg tager det med i foredraget. Det kan jo også være, at jeg lærer noget 😉

Hvis du gerne vil med til foredraget, så er det ganske gratis og du kan læse meget mere om det her. 

2 thoughts on “Forældre på SU: Jeg har brug for din hjælp!

 1. Nu har jeg aldrig været mor på SU, men har altid nydt de gratis glæder med mine børn.
  Ture på biblioteket er altid et hit. Og børnene bliver vildt glade, hvis de liiige får lov at låne en ekstra bog eller film.
  Dyre/byggelegepladser. Besøgslandbrug. Lystbådehavn. Skoven. Dyrehaven med en pose gulerødder. Gratis tumleaktiviteter. Svømmehallen – ikke gratis, men billigt.
  Djurs sommerland osv gider jeg ikke, så mine stakkels børn, får ikke mange af den slags ture.

  1. Hej Marie
   Mange tak for de gode forslag. Jeg har også selv brugt gratis aktiviteter meget, så det skal da bestemt med 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *