Jeg er jo stadig økonomisk uansvarlig #6

Så kunne august også finde ud af at slutte. Det var satme på tide. Jeg GLÆDER mig til at få løn, selvom de hurtigt bliver brugt i september måned. Jeg skal både til barnedåb og bryllup, og så har Jacob fødselsdag sidst på måneden, mens mig og Malou har i starten af oktober. Der ska brændes nogle sedler af alligevel.

Anyways, jeg har som sædvanlig listet, hvordan det er gået med økonomien i denne måned.

Er jeg stadig økonomisk (u)ansvarlig?

  • I starten af august var vi på ferie, men det blev faktisk ikke så dyrt. Fornuftig hele det meste af vejen.
  • På ferien købte jeg desuden kun tre bluser til mig selv – DET ER SERIØST SHOPPING-REKORD! Jeg har aldrig været så fornuftigt på en ferie. Og de var oven i købet alle tre på tilbud.
  • August var også måneden, hvor vi besluttede at lave om herhjemme. Vi fik malet børneværelset og købt en ny seng. Indtil videre har jeg sparet omkring 1.500 kroner ved at købe brugt, men vi ved jo alle sammen, at det ender med at blive dyrere end man regnede med.
  • Vi har kun købt take-away to gange i denne her måned!
  • Godt nok ikke min skyld, men vi havde pludselig en lang liste af uforudsete udgifter som blækpatron, bilhjulsopbevaring, navnemærker til Malous tøj og har sikkert glemt resten. Men det var da alligevel små 1.000 kroner, der forsvandt fra kontoen. Og jeg har fået brev fra tandlægen. September bliver epic i uforudsete udgifter.
  • Vi besluttede lidt impulsivt, at vi i lørdags havde brug for en børnefri aften. Til gengæld var vi derhjemme og lavede mad, så det blev en del billigere end at gå ud og spise. Point til voksen-mig.

Månedens forbrug taget i betragtning, så kunne det være gået meget værre. Jeg har købt en del ting, men det har været på ønskelisten og fundet brugt eller på tilbud. Jeg kommer dog til at skulle holde tungen lige i munden i september, for den er fyldt med fristelser. Stay tuned.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *