Fredagsfinans #84 – Lønningsdag og masser af nødder

Okay først og fremmest så skal vi lige snakke om, at det er den første dag i måneden og det betyder PENGE PÅ KONTOEN! OMG, august har virkelig været 6 uger lang eller sådan noget. Desværre har jeg en del regninger i denne her måned, så jeg var egentlig kun rig i går, hvor der gik penge ind. Nu? Not so much.

Men det skal ikke kun handle om mig. Vi skal også lige snakke lidt om den VIGTIGSTE NYHED i denne uge. Nemlig, at regeringen vil droppe nøddeafgiften. Er det vigtigt tænker du? Ja for helvede. Herhjemme spiser vi nødder hver eneste dag på morgenmaden OG så laver jeg absurd meget risalamande til jul. Jeg kommer seriøst til at spare så mange penge. Gad vide, hvad jeg skal bruge dem på?

Apropos shopping, så er der også lavet en opgørelse som viser, at vi danskere har handlet det første halve år af 2017 for 57 milliarder kroner. Men hvor handler vi så mest?

På Zalando! Dernæst kommer eBay og Coop. Virkelig sjovt, for ud af de tre, har jeg kun handlet på eBay. Du kan se hele listen her hos finans.dk. Personligt handler jeg mest på Asos, som kommer ind på en 17. plads. Og så er der et par stykker, som jeg ikke kender. Hvad er zooplus?

….Okay var lige inde og tjekke. Det er en online dyrehandel. Men alligevel vildt, at den kommer så højt op listen. Jeg kender den ikke, og jeg har ovenikøbet en hund!?!?

Vi slutter af med en trist nyhed. Danmarks mindste pengeinstitut er nemlig fortid til næste år. Fjaltring-Trans Sparekasse (som ligger ved Lemvig. Det er Nordvestjylland, btw!) kan ikke længere følge med kravene, som en bank skal opfylde og derfor lukker og slukker de. Kunderne bliver dog overtaget af Stadil Sparekasse. Det vilde i historien er, at der har været to ansatte i sparekassen. På DELTID! Og så har de kun haft åben to timer om ugen. Så har man alligevel ikke haft mange kunder, der skulle serviceres.

Men bare rolig. Der kommer jo et nyt mindste pengeinstitut. Det er jo bare det næste på listen. Så alt er godt igen.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *