Hurra: Bloggen har 2 års fødselsdag!

Der er et lille fødselsdagsbarn i dag! Bloggen fylder nemlig to år. Hurra for det.

Jeg synes det er gået vildt hurtigt, og jeg kan se for hvert år, at der kommer flere og flere følgere og læsere. Mange tak til jer alle sammen, fordi I af en eller anden grund synes det er sjovt at læse om privatøkonomi.

Det har jo hele tiden været min drøm at gøre det mere normalt og sjovt at tale om sin privatøkonomi. Jeg håber i hvert fald, at jeg kan være med til at inspirere andre. I starten handlede det bare om bloggen og tale om min egen økonomi, men her i 2017 har det virkelig taget fart. Jeg er begyndt at holde foredrag om privatøkonomi, unge og gæld, forældre på SU og kommunikation i finanssektoren. Det er så fedt at komme ud og inspirere andre til at tænke anderledes. Det er nok det, jeg allerbedst kan lide. Og mere af det i fremtiden, tak! Fordi der nu er kommet en del nye til, så vil jeg da gerne lige reposte, hvad jeg skrev sidste år på bloggen. Det kan måske være sjovt for nogen at læse om tankerne bag bloggen.

Og hvis der er input eller kommentarer til, hvad der skal være mere af i fremtiden, så skriv endelig i kommentarfeltet.

REPOST

Jeg bliver ofte spurgt, hvorfor i alverden jeg interesserer mig for finans og privatøkonomi, når jeg nu er så sjov. Men det er sgu nok min fars værk. Han har altid presset tal og budgetter ned over hovedet på mig. Som da han lærte mig i en alder af 10 år at lægge budget. At jeg ikke holder mig til det, er så en anden snak.

Selvom jeg var god til matematik i skolen og acede lortet i 9. klasse, så sagde det mig ikke en skid. Jeg ville hellere skrive.

Men på Journalisthøjskolen fik jeg sådan en krise lige før praktikken. Skulle jeg måske være blevet økonom i stedet? I dag kan jeg ikke lade være med at grine ved tanken for hold kæft, hvor ville det have været forkert.

Jeg valgte en middelvej og søgte praktik i Finansforbundet, hvor jeg hurtigt fandt ud af, at jeg elsker tal. Men kun hvis jeg skal skrive om dem. Det er utrolig fascinerende at gøre tal levende og give dem personlige historier. Som for eksempel, hvis man skal tale om privatøkonomi. I stedet for at sige “Fejlkøb koster danskerne så mange penge hvert år” så er det meget sjovere at sige “Åh, lad lige være med at lave fejlkøb i Gina Tricot ik? For det gør jeg åbenbart hele tiden”.

Jeg er ikke selv en helgen, når det kommer til penge. Jeg er nok ligesom folk er flest, men jeg bliver så træt af, at det altid er den samme gamle vise “Lad nu være med at bruge for mange penge. Hvis du nu lægger et budget. Det er faktisk ikke særlig svært…Zzzzz”.

Det er så svært ikke at bruge for mange penge. Ligesom det er møjsvært ikke at æde for meget kage. Eller drikke for meget rødvin. Og det synes jeg er en skam, at vi ikke kan tale noget mere om.

Men bare rolig. Jeg er på sagen. Det bliver vildt spændende i den kommende tid, så bliv endelig ved med at følge bloggen. Jeg kan garantere, at dit liv bliver sjovere, og måske også rigere.

I får lige en fødselsdagGIF med på vejen. God weekend. 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *