Serie-anbefaling: Til dig, der elsker masser af penge!

Okay, der har været lidt stille på bloggen siden min fødselsdag, men med god grund. Jeg har haft virkelig travlt med arbejde MEN jeg har også været nødt til at se min serie! Herhjemme er vi jo crazy serie mennesker. Og vi skal altid se dem sammen. Lige nu er jeg især faldet over serien Billions på HBO, som handler om ultrarigdom, magt, politik, korruption. Det er virkelig spændende, når man ser den magtfulde statsadvokat Chuck Rhoades jagte milliardæren Bobby Axelrod.

I serien får man virkelig set en sindssyg slags rigdom. Der er rigdom. Og så er der ultrarigdom. Det er ikke bare et par ferrarier og et mansion, men sådan noget, hvor man kan tabe 100 millioner dollars på en aktiehandel uden at blinke med øjnene. Jeg er lige blevet færdig med at se sæson 2, og det er bare alt for spændende.

Skuespillerne er virkelig dygtige og man har lyst til at holde med alle, selvom de indimellem (ofte!) også er nogle røvhuller. Og det er faktisk interessant, at man kan tage sig selv i at holde med milliardæren, fordi han er en lidt shady type, men samtidig også giver til velgørenhed og er en mand fra dårligere kår. Man vil jo gerne have, at underdogen vinder. Og det føles lidt som en bitter smag i munden, når han så gør noget, der ikke er helt fint i kanten, og man havde lagt sig i selen for at holde med ham.

Ja, det er ikke den dybere mening, man får serveret i serien, – det er god underholdning og jeg er vild med den kompleksitet, de har givet rollerne. Der er ikke bare en god og ond karakter, som skal kæmpe mod hinanden. De har alle noget godt og ondt i sig. Og så har de satme nogle fede huser og biller. Jeg er helt ked af, at jeg ikke er blevet aktiehandler. Der er fuck money i lortet. På nær når det går galt selvfølgelig.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *