DIY på budget: Tøjstang til 87 kroner!

Jeg er stadig i gang med at give børneværelset herhjemme en makeover. Det skrider meget langsomt frem, men det skyldes nok mest, at jeg ikke har råd til at købe hele ønskelisten på een gang. Jeg har desuden givet mig selv den udfordring, at jeg skal prøve at købe så meget som muligt brugt, så det tager lidt tid at støve tingene op. Indtil videre har jeg sparet 2.600 kroner på projektet, og jeg glæder mig til at vise det endelige resultat.

I weekeden fik jeg lavet denne her DIY tøjstang til Malous tøj. Det er mindre pladskrævende, billigere og nemmere end at købe et skab. Jeg havde kigget på nogle lignende på nettet, men de startede ved et par hundrede kroner såeh finansbloggeren tænkte, at det måtte kunne gøres billigere.

Rundstokken (den tykke træpind) er købt i Silvan for 60 kroner og skåret til med en sav hos dem. Rullen med snor kostede 15 kroner Træperlerne er fra Søstrene Grene og kostede 11 kroner. Krogene havde jeg allerede herhjemme, men en pakke koster ikke meget mere end 20 kroner. DIY tøjstang projektet kostede mig 87 kroner, men hvis du også skal købe kroge bliver det nok nærmere de 100 kroner. Du kan også være heldig at finde et stykke træ i naturen eller hvis nogen har det i overskud. Så er det pludselig gratis.

Fremgangsmåde:

Jeg klippede et langt stykke snor af, fandt midten og viklede det rundt om stokken to gange. Herefter bandt jeg en stram knude. Så satte jeg fem trækugler på de to snore.

Herefter bandt jeg igen en stram knude. Du kan eventuelt binde to for at være sikker. Herefter snoede jeg de to snore stramt sammen, så de blev til en snor. Jeg bandt en knude for enden i den længde jeg ca. vurderede den skulle have. Ja, det er lidt på slump her.

Derefter gentog jeg samme procedure i den anden side. To kroge blev sat op i loftet. Overvej om du skal have nogle rawplugs i først, så det holder bedre. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget tøj, der skal hænge på stangen. Børnetøj vejer jo ikke så meget som voksentøj. Da krogene var hængt op, målte jeg længden på snorene og bandt to løkker, som jeg hængte op på krogene. Derefter klippede jeg enderne til, så de ikke hang og flagrede.

Hvis det skal være endnu mere holdbart, så skal du nok forstærke i enderne, evt. med noget lim. Det tog mig under en time at lave en tøjstang, og jeg synes nu det er et meget lækkert resultat for under 100 kroner.

2 thoughts on “DIY på budget: Tøjstang til 87 kroner!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.