Fest på budget: Outfit til 280 kroner

I weekenden var vi til et skønt bryllup og det er jo ofte sådan noget, der kan være en dyr affære. Man skal købe gave, polterabend og tøj. Jeg havde faktisk tænkt på, at genbruge noget fra skabet, men jeg er åbenbart inde i en sort fase, og det går jo ikke til et bryllup.

Jeg trawlede derfor nettet tyndt for at finde noget, der var til at betale. Endelig faldt jeg over denne kjole fra Missguided, og den var sat ned til kun 80 kroner! Bonusinfo: De har studierabat på ikke-nedsatte varer!

Den opmærksomme vil nok kunne huske, at jeg i denne måned har en septemberchallenge, hvor jeg kun må bruge 37 stykker tøj, og ja kjolen var faktisk med i de 37 stykker. MEN jeg har syndet….

For fire dage før brylluppet gik det op for mig, at jeg ikke havde nogen pæn jakke til at tage over. Og man kan ikke sidde med kavalergangen fremme i kirken. Flere kom med gode forslag på Instagram, blandt andet at jeg kunne tage et sjal over, men sådan et ejer jeg altså ikke. Så jeg måtte en tur på Strøget, hvor jeg fandt denne sag til kun 200 kroner.

Outfit til fest:

Kjole 80 kroner

Jakke 200 kroner

Sko: Fra skabet.

Ialt: 280 kroner

Det behøver ikke koste en million at være gæst til fest. Jeg regner bestemt også med at bruge kjolen til at andre fester, så det bliver endnu billigere en anden gang. Hvis jeg skal opsummerer et par hurtige tips, så kommer de her.

  1. Vær ude i god tid og gå efter festtøj på udsalg.
  2. Find noget du kan bruge igen. De fleste af mine festkjoler er slidt op, og det gør dem meget billige, når man tænker på, hvor ofte jeg har brugt dem.
  3. Køb secondhand. Du kan med lethed finde kjoler til salg på nettet eller Facebook, og standen er virkelig god, fordi de ofte kun har været brugt en gang.
  4. Lån af andre. Hvis du kender nogen i samme størrelse og stil som dig selv, så spørg om du må låne en kjole eller andet festtøj.

Og så lige et lille bonus sparetip herfra. Bryllupskort kan være virkelig dyre og koste mellem 30-50 kroner i diverse butikker. (Ja, jeg synes altså det er mange penge for et kort af pap!). MEN, Søstrene Grene er begyndt at sælge bryllupskort, hvor der fx. står “Happily ever after” og andre passende billeder/skrift. Og de koster altså omkring 5-7 kroner. Det synes jeg er en virkelig skarp pris.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *