Mine bedste tips til Black Friday

Der er delte meninger om Black Friday, og selvfølgelig er det dumt at købe noget, bare fordi det er på tilbud. En dag som Black Friday kan være farlig, fordi man risikerer at forkøbe sig. Jeg bruger Black Friday til at købe alle julegaver til en pris, hvor jeg kan være med. Bonus er, at du får overstået al julegaveshopping på en dag. Jeg har derfor samlet mine bedste tips lige her.

Mine bedste tips til Black Friday

  1. Slå koldt vand i blodet. Ja, du kan spare nogle penge på vilde køtilbud, men lad være med at blive fristet til at købe noget bare, fordi det er billigt. December måned er lige om hjørnet og hun er en dyr dame, så det skal der også være penge til. Og har du brug for flere pæne bluser? Think not…
  2. Lav en liste. Hvis du vil undgå at gå crazy i Fields, så lav en liste hjemmefra. Når jeg er til Black Friday, så har jeg en liste med de julegaver jeg skal købe, og det er det eneste jeg køber til Black Friday.
  3. Lav en meget udførlig liste. Det er altså ikke nok at skrive “gave til fætter”, for du magter ikke at lede efter “noget til 200 kroner”, når der er virkelig mange mennesker. Du ender med at panikkøbe noget til overpris. I år har jeg skrevet præcis, hvad jeg skal købe til hver person, så jeg kan gå målrettet efter det.
  4. Tjek normalpriser hjemmefra. Når du laver en liste over de ting, du skal købe til Black Friday, så tjek priser hjemmefra. Nogle gange kan du få det billigere andre steder, hvor det ikke engang er på tilbud. Det er også vigtigt at sikre sig, at det ikke er “kunstige” tilbud, hvor varen måske førhen har været på udsalg eller kostet mindre end butikken sider. Skriv evt. ned på din liste, hvad tingene koster det billigeste sted og sammenlign, når du står i situationen.
  5. Find et sted, hvor du kan få alle ting. Indrømmet, storcentre på Black Friday er sindssyge, men fordelen er, at du kan få de fleste ting på et sted. Jeg plejer at tage i Fields meget sent om aftenen, da de alligevel har åben til klokken 24. Jeg går aldrig efter køtilbud, men efter 20-25 procents rabat på de julegaver, jeg alligevel havde tænkt mig at købe. Sidste år sparede jeg 800 kroner på at købe julegaver.
  6. Prioriter. Det kan være sindssygt til Black Friday, og du kan nærmest få udslæt af det. Derfor er det vigtigt med en prioriteret rækkefølge. Gå først derhen, hvor du kan få den største besparelse eller er helt sikker på, at du skal købe en ting. Så er det nemmere at give op på halvvejen, hvis det bliver for sindssygt.
  7. Køb hjemmefra. Hvis du har mulighed for det, så køb på internettet. Mange sider kører med tilbud hele dagen, og så slipper du for storcentre, optagede parkeringspladser og skøre mennesker (som undertegnede).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.