Apps der kan spare dig penge

Jeg bruger næsten altid min mobil til at købe mad, tøj, take-away etc. Og derfor vil jeg da lige dele de mere fornuftige økonomiske apps, som jeg bruger. Det kan være, at du kan blive inspireret til at spare penge i det nye år 🙂

Reshopper

Den bruger jeg selvfølgelig (og ikke kun fordi jeg arbejder der), men fordi man også virkelig kan spare mange penge på børneting. Jeg køber næsten ikke noget fra nyt længere. Det giver bare ikke mening, når man kan købe gummistøvler til 10 kr, regntøj til 40 kr og spare 70 procent på legetøj.

TooGoodToGo 

Jeg brugte app’en, da jeg skulle købe morgenmad til min fødselsdag i oktober. Med TooGoodToGo kan man købe madrester fra cafeer, bagerier og restauranter efter de har lukket. Man køber en bestilling gennem app’en, og så kan man hente det senere på aftenen. Jeg synes, det er en genial måde at spare penge og samtidig minimere madspild. Hvis ikke det var fordi vi spiste aftensmad så tidligt, så havde jeg helt sikkert også brugt den om aftenen.

YourLocal

YourLocal er lidt ligesom TooGoodToGo, men her er det bare supermarkeder i stedet for cafeer og restauranter. Så kan man gå ind og se om supermarkeder i nærheden har sat deres varer ned, fordi de fx er ved at udløbe. Jeg har ikke selv brugt den endnu, men jeg var virkelig tæt på, da Irma havde sat deres juletræer ned til 50 kroner, fordi de havde for mange. Det var et virkelig godt tilbud!

Ta’ det 

Jeg er blevet vild med Ta’ det app’en. Her kan man give ting gratis væk til andre i stedet for fx at smide det ud. Og samtidig kan man så selvfølgelig finde ting i sit nærområde, som man måske har brug for. Jeg har endnu ikke selv taget noget på app’en, men jeg var lige ved, da jeg så en skænk derinde i perfekte mål til vores stue. Jeg var desværre ikke den første til at skrive på den – æv! Men det kan være ret vanedannede at skulle ind og kigge.

 

Famitool

Jeg kender Marie bag Famitool, og det er en virkelig god app, hvis du som børnefamilie gerne vil finde aktiviteter i dit område. Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvad man skal lave i weekenden, og så kan man lige gå ind i Famitool og se, hvad der sker i nærområdet. En stor del af aktiviteterne er gratis. Vi tog fx. på Christianshavns Bibliotek og lavede genbrugslegetøj en formiddag. Det var SÅ hyggeligt, og jeg havde aldrig fundet det selv.

For Resten

Forbrugerrådet Tænk har lavet en app, der hedder For Resten. Her kan du se, hvad du kan bruge nogle af dine madrester til og læse om hvor længe de forskellige ting kan holde sig. Så hvis du fx har peberfrugt i køleskabet, så kan du gå ind i app’en og se opskrifter der indeholder netop det. Det er meget smart, hvis man ikke lige ved, hvad man skal bruge alle sine rester til.

Bruger du andre apps til at spare penge i hverdagsbudgettet? Så vil jeg rigtig gerne høre om det 🙂

2 thoughts on “Apps der kan spare dig penge

 1. Jeg kan anbefale Gomore 🙂
  Det er simpelthen så smart, når man skal lidt langt og samtidig billigt i fht. tog, og derudover møder man (som oftest) hyggelige mennesker.

  Og så bruger vi Airbnb i stedet for at overnatte på hotel, når vi rejser. Det er genialt.

  Og eTilbudsavis-appen hvor man kan søge efter et specifikt produkt og se, om det er på tilbud. Så slipper man også for alle de reklamer i papirform, som jeg alligevel plejede at smide ud uden at kigge i dem.

  Men ellers er jeg virkelig også stor fan af Too good to go-appen. Det er knagme smart.

  Godt nytår 🙂

  1. Tak for rigtig gode input!

   Jeg havde da helt glemt e-tilbudsavis – den bruger jeg også selv! Og selvfølgelig også airbnb! Jeg har ikke selv prøvet Gomore endnu, så rart med lidt inspiration på transportfronten 😀

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.