Nyt år – nye muligheder

På en måde kan jeg slet ikke forstå, at det er årets sidste dag. På en anden måde, synes jeg det er en million år siden vi sidst skålede nytåret ind. 2017 har for mig virkelig været et år med fart på. Nogle gange også lidt for meget fart. Men sådan er det nok, når man prøver at jonglere fuldtidsjob, egen virksomhed, familien og til sidst sig selv.

Jeg har heldigvis haft en del erfaring i det med stress tidligere, så jeg genkender symptomerne. Derfor har 2017 også været året, hvor jeg har kørt derudaf, men konstant haft foden lidt på bremsen for at undgå en katastrofeopbremsning i sidste ende. Jeg kan godt mærke, at jeg er træt her sidst på året. Der er sket virkelig meget på mit job og i min virksomhed, men også på det personlige plan. Der har været sygdom at forholde sig til og som konstant har sendt mig tilbage til udgangspunktet. Både hos mig selv og i resten af familien. Jeg har oprigtig talt nogle gange haft svært ved at finde solstrålerne. Og der har det faktisk været rart at blogge om min økonomi. Det har på en måde været et fast holdepunkt her midt i orkanen. Noget jeg kunne holde fast i, mens stormen hvirvlede omkring mig.

Jeg havde planer om at læse en masse økonomibøger her i ferien, som jeg havde købt men jeg har faktisk bare sovet mest. Sovet og tænkt. Når et år rinder ud, så tænker man jo tilbage på året der gik. Om man fik det ud af det, som man ville.

2017 har for mig budt på mange ting. Jeg har fx. startet min egen virksomhed. Det er sgu lidt vildt! Og i går lavede jeg mit første årsregnskab, fordi jeg rent faktisk havde tjent mine egne penge. Jeg tror min far ville have været mega stolt af, at jeg sad og baksede med excelark på sådan en lørdag aften. Jeg har været ude og holde mine første foredrag. Det var den fedeste oplevelse, og jeg glæder mig til, at jeg allerede har planlagt en del foredrag i det nye år. Hold øje med bloggen, så melder jeg ud, hvornår de første bliver i det nye år.

Men det er selvfølgelig heller ikke gratis at have mange jern i ilden. Jeg har ikke været så social i 2017, og jeg har brugt mange weekender og aftner på at arbejde med funnyfinans. Men jeg synes det føles forkert at sige arbejde.

For jeg kan jo ikke lade være.

Jeg synes det er vildt sjovt at skrive om privatøkonomi så man rent faktisk har lys til at læse det, og jeg kan også se, at der er kommet mange flere læsere til i 2017. Mange tak til jer! Fordi I har lyst til at læse om økonomi. Hvor fedt er det ikke lige? Jeg får beskeder fra flere, som fortæller deres erfaringer, oplevelser og gode ideer til økonomi. Tænk, at vi kan samles om sådan et emne, som man måske ville have gabt af i folkeskolen?

Min drøm er selvfølgelig at gøre det helt normalt at tale om privatøkonomi. At gøre det ligeså interessant som kager, fitness og slankekure. Jeg vil indrømme, at det er op ad bakke nogle gange. Det er jo ikke fordi jeg sidder med et bredt smil på herhjemme hele tiden, og projektet her kræver mindst en grædetur om måneden, hvor jeg hiver mig selv i håret. For det er pissehårdt at starte noget fra bunden. Især noget, som mange måske ikke lige selv opsøger frivilligt.

Derfor er min drøm for 2018, at jeg når ud til endnu flere. Både med foredrag og bloggen. For 2018 skal være året, hvor vi alle sammen får øjnene op for, hvor givende det kan være at tage sig af sin privatøkonomi uden at miste sig selv undervejs. Jeg er selv godt på vej.

Godt nytår til alle!

4 thoughts on “Nyt år – nye muligheder

  1. Jeg glæder mig til at følge med og se hvor langt du når i 2018. Jeg er ikke i tvivl om, at du har fat i noget som rigtig mange gerne vil både læse og høre om.

    1. Tak for de pæne ord og fordi du følger med 🙂 Det er så dejligt at få feedback og det giver altså også lidt blod på tanden til at gøre det endnu bedre med økonomien 🙂

  2. Jeg synes det er det fedeste emne til en blog! Måske er jeg som halvt økonom ikke helt objektiv, men det er bare lækkert at læse noget andet end den evige strøm af “se hvad jeg har købt” blogs 😉 Jeg glæder mig hvertfald til fortsat at læse med i 2018. Rigtig godt nytår!

    1. Ih hvor er det dejligt at høre 🙂 Jeg siger i hvert fald tusind tak fordi du vil læse med og også rigtig godt nytår til dig 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.