Fredagsfinans #101 – Er der penge i nytårsknald?

Jeg håber I kom godt ind i det nye år! Jeg synes altid det er lidt svært at hive sig op de første dage. Det er koldt, mørkt, kedeligt og der er en milliard regninger som skal betales. Hvorfor er det altid sådan? Nå ja, og så er måneden også lige 10 uger lang i stedet for 4. Velkommen til januar, folkens!

Og apropos det nye år, så skal vi også lige vende nytårsaften. For der er åbenbart mange, som har taget en festlig vej ind i det nye år.

Jah, I ved hvad jeg mener. Apotekerne melder nemlig, at de sælger langt flere fortrydelsespiller end normalt. Mandag d 2. januar 2017 blev der solgt næsten dobbelt så mange pakker som på en gennemsnitlig mandag. Det blev til i alt 878 pakker landet over. Det skriver DR.dk. Det lyder til, at det har været en festlig aften rundt omkring i landet. Der er åbenbart penge i nytårsknald!

For lige at blive i nytårssporet, så læste jeg også en anden vild historie her i ugens løb. Der er nemlig blevet stjålet en flaske vodka fra en vodkasamling. Pris? Hold nu fast.

8. Mother. Fucking. Millioner.

For en flaske vodka? I mean, det er jo sindssygt. Den er åbenbart så dyr, fordi den er lavet af 3 kilo guld og 3 kilo sølv. Men hvorfor? Og hvem har også en vodkasamling? Jeg kan forstå biler og diamanter, men vodka? Det får altså ikke min puls oppe. Det vildeste (synes jeg) ved historien er, at vodkaflasken ikke var forsikret. Hvem forsikrer ikke noget så dyrt? Vodka-flasken er udlånt af nogle dudes i Rusland, men det er stadig virkelig underligt ikke at have den forsikret.

Jeg mener; Ville du låne en vodka-flaske til 8 millioner af nogle russere og så ikke kunne erstatte den? Man er jo fucked.

Vi kan lige slutte af med at runde PostNord. De er jo altid gode for en historie. Deres budgetter har åbenbart også tømmermænd efter nytårsaften, for nu hæver de prisen for porto på et brev fra 8 kroner til 9 kroner. Det skriver finans.dk. Det er faktisk en prisstigning på 12,5 procent, hvis du ikke umiddelbart var blevet forarget over nyheden.

Til gengæld kan jeg fortælle, at prisen for et Quick-brev (altså dem, der kommer frem i år) ikke ændres og stadig koster 27 kroner.

2 thoughts on “Fredagsfinans #101 – Er der penge i nytårsknald?

    1. Haha, jeg kan angiveligt ikke regne sent om aftenen. Og det er ellers der jeg også laver min virksomheds regnskaber :-O Nej, det må være 12,5 procent stigning (det her er selvfølgelig også skrevet sent om aftenen).

      Og god weekend 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.