Ingen penge og ferie i januar – er jeg blevet skør?

Det her billede er ikke fra lige nu skal det siges! Det er fra vores ferie i sommers. For mens jeg plaprede op på bloggen i går om, hvordan januar bare er super hård sådan økonomisk, så glemte jeg jo lige at fortælle at jeg jo faktisk skal til Spanien i denne uge. Ja faktisk er jeg i Malaga lige nu.

Før jeg vidste alt det med mit skatte-fuck up, der åd en del af min opsparing, så havde vi besluttet os for fire dages ferie i Spanien. Jeg skal nemlig derned med arbejdet fra mandag-torsdag og så kunne Jacob og Malou komme sidst på ugen, hvor vi så kunne holde noget ferie. Vi skulle kun betale for flybilletterne til dem, og jeg er jo stor fan af alle situationer, hvor man kan spare penge. Jeg øjnede derfor en mulighed for en billig familietur.

Det er sjældent, man får sådan en mulighed, så det er med at gribe den. Og jeg har aldrig været i Malaga, men jeg har siddet og læst lidt op på det. BTW, hvis nogen har budgetvenlige tips til Malaga, så smid lige en kommentar ik?

Planlægning af familieturen til Malaga var selvfølgelig før januar endte med at blive en super stram måned, men heldigvis har jeg lagt en plan. For vi har virkelig sørget for at passe på pengene her i januar, så der var plads til lidt hygge i Spanien. Og så regner jeg heller ikke med, at det bliver alt for vildt. Jeg mener; hvor meget skade kan vi gøre på økonomien på kun fire dage?

Spoiler: En del viser tidligere erfaring.

Jeg vil derfor prøve at have min budget-kasket på hernede, og så skal jeg nok blogge et par tips til, hvordan man lige holder på pengene, selvom man har lyst til at bruge dem alle på is og hvidvin.

Stay tuned….

2 thoughts on “Ingen penge og ferie i januar – er jeg blevet skør?

  1. Bor selv i Malaga 2-3 måneder hver vinter som forberedelse til min cykelsæson, og generelt er alt meget billigere end i Danmark. Så selvom ens budget ikke er det helt store, så får man massere af mad, tøj og lign for pengene. Også selvom man undgår div sælgere på standen med fake briller osv 🙂 God tur, rejser selv her om 3-4 uger 🙂

    1. Dejligt at høre! Jeg har endnu ikke været udenfor husets område, men jeg håber at finde noget lækkert mad i aften. Og det lyder da godt, at man kan være med økonomisk 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.