Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #11

Så så man lige mig være helt blogger-seriøs med trutmund, og så har jeg sgu glemt at fjerne de to elastikker på armen…facepalm!

Så er det officelt! Nu kan der snart ikke presses flere dage ud af dette her marathonløb af en januar måned. Hold kæft, hvor har jeg bare glædet mig til løn. Sådan virkelig meget. Hvis du følger med på Instagram, så kunne du også se i går, at der ikke er mange penge tilbage.

Og når det er sidst på måneden, så betyder det også en opsummering på, hvordan det er gået. Så her kommer den:

Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig

 • Jeg startede måneden med at lave et fuck up i mit skattekort, så jeg kun fik en del af min løn udbetalt. Virkelig sjovt i en måned, hvor der generelt bare er alt for mange regninger.
 • Vi skulle også lige et par dage til Spanien – nu på budget. Vigtigt lektie: Man kan sagtens bruge meget færre penge, når man er på ferie og stadig have det sjovt.
 • Januar skulle også være måneden, hvor jeg drak mindre Pepsi Max….well…
 • Til gengæld har vi kun spist junkfood og bland-selv slik een gang i denne her måned.
 • Min budgetkonto er for første gang i plus med et større beløb. Det. Er. Aldrig. Sket. Før. Halløj uforudsete udgifter!
 • …..Det er nok også derfor toilettet valgte at gå i stykker i går. Det kunne lugte, at jeg var kommet til penge.
 • Der er plus på kontoen her dagen før løningsdag. Ja, jeg ved godt det kun er et par hundrede kroner, men jeg plejer altid lige at hive lidt over fra opsparingen sidst på måneden, og det har jeg ikke gjort denne her gang.
 • Jeg har i denne måned kun købt et par bukser (nødvendige eftersom de gamle var gået i stykker) og en bluse til 70 kroner. Behøver jeg sige, at det er meget flot i en udsalgsmåned. PS. Alle webshops må meget gerne stoppe med at sende mig tilbud.

Konklusion

Når jeg ser på, hvad jeg skrev sidste år i denne her kategori, så er min økonomi klart forbedret. Der er nogle ting, som jeg gerne vil blive bedre til; for eksempel at drikke mindre Pepsi Max og begynde at holde mere øje med præcis hvad vi bruger pengene på. Altså, at det ikke længere kun skal være et succeskriterie at have plus på kontoen. Men også bruge pengene på noget fornuftigt. Det kommer der også meget mere om i februar måned. Når jeg tænker på, hvordan jeg har det med plus på kontoen – afslappet og gladere – så er det altså det hele værd at få gjort noget ved økonomien. Alle de bekymringer jeg førhen har haft med penge er (næsten) væk, og det er så dejligt at kunne bruge den tid på noget andet. Måske jeg skal til at ændre denne her kategori og fjerne u’et i uansvarlig. Måske.

4 thoughts on “Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #11

 1. Sådan, mega sejt! Der er så sket en fejl med min løn for januar, så mangler der lige 6000kr i budgettet… Og ingen ved hvornår de kommer. Selvom februar er kort, så har jeg jo altså planlagt ferie..

  Og et tip som måske/måske ikke kan hjælpe med colaen. Jeg har været dybt cola afhængig, og kunne sagtens drikke 2 liter om dagen i min uni tid. Istedet for at tage en kold tyrker, så slog jeg mig på danskvand. Nogle gange med lidt saft i, for at få fornemmelse af bobler og sukker. Det er svært af blive afhængig af dansk vand for det smager ikke rigtig af nok til det..

  1. Det er bare så fedt med sådan en besked. Jeg fik af vide af skat “well…i det mindste får du dem igen til maj”…haha det kan man også bruge til noget nu.

   Tak for tippet med cola. Jeg har selv prøvet vand med citron, og det hjælper mig lidt. Tror dog det er noget der kræver noget mentalt overskud, og det har jeg ikke lige pt. Men jeg skal da helt sikkert prøve det med danskvand og saft!

   Håber du kommer på en god ferie trods alt!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.