Fredagsfinans #104 – Så er der penge på kontoen!

Så er vi officelt ude af januar måned! For satan, det føles godt. Jeg er nok ikke den eneste, som har følt, at januar var 70 dage lang. Og den ekstra gode nyhed er, at februar er super kort, så der er sgu løn lige om lidt igen.

Men vi skal jo til det. FREDAGSFINANS! Ja, mit humør kan ikke komme ned i dag, fordi vi har date-night i morgen aften (mor og far tid), og jeg ved ikke om det skal bruges på fancy middag eller en god film.

Aaaanyways…..Apropos streamning, så var der en nyhed jeg blev sådan lidt mæh over i denne uge. Nemlig, at TDC fusionerer med mediekoncernen MTG, der blandt andet har TV3, Viaplay og Viasat. Det skriver Børsen.dk. Så altså nu er jeg endelig lige sluppet ud af Yousee jerngrebet (ligesom 80.000 andre) og så er man sikkert tvunget til at have dem i sit liv igen, fordi man er Viaplay-kunde. De kommer helt sikkert til at lave et eller andet tarveligt, hvor man skal have Yousee/TDC for at se Viaplay. Og jeg kan jo ikke leve uden mine reality-programmer!

Hvis prisen bliver sat op, så tvinger de mig jo til at gøre noget produktivt med min tid.

Vi skal også lige runde en interessant nyhed om en ny måde at have bil. I fremtiden skal det åbenbart være sådan, at vi lejer vores bil; en lille billig en i hverdagene, og så en større bil i weekenden, når man fx. skal på tur. Det skriver finans.tv2.dk. Jeg er altså fan af ideen! Tænk, hvis jeg kunne have en eller anden random bil i hverdagene, og så lige fredag eftermiddag – BUM – så kører mor her hjem i en Lamborghini. I-K-K-E dårligt, hvis jeg selv skal sige det. Det er jo alligevel også kun i weekend man har tid til at cruise rundt og spille lækker.

Vi skal lige slutte af med en trist nyhed. For mit vedkommende, altså. Sent i går aftes nåede jeg nemlig lige at læse, at smykkevirksomheden Kranz og Ziegler er gået konkurs. Normalt vil jeg ikke begræde virksomheders skrantende økonomi, men sagen er den, at jeg har et af de der læderarmbånd derfra, hvor Jacob køber smykker til. For eksempel til fødselsdage, da jeg fødte Malou og selv da vi fik skat tilbage (Ja, sådan noget fejrer vi herhjemme). Og vi ved jo alle sammen, hvor svært mænd kan have ved at købe gaver til os ladies. Så hvad dælen skal Jacob nu stille op? Jeg frygter for mine fremtidige gaver!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.