Gratis foredrag: Vil du også have bedre økonomisk overblik?

I samarbejde med Danske Bank

Så har jeg noget rigtig godt til jer alle sammen. Den 1. marts kl holder jeg nemlig et gratis foredrag, hvor du kan komme med! Her på bloggen har jeg jo talt rigtig meget om min egen personlige, underholdende rejse mod at få et bedre øknomisk overblik. Og jeg kan godt sige, at det både har været hårdt, men også utrolig lærerigt – og selvfølgelig sjovt! Førhen troede jeg, at når man havde styr på pengene, så var det også lig med et kedeligt liv, hvor man ikke måtte bruge penge på noget. Men sådan er det faktisk ikke! Jeg fandt ud af at gøre det med privatøkonomi sjovt og udfordrende – og helt ærligt; så er det bare skønt, når der står penge på kontoen.

Al den erfaring vil jeg rigtig gerne give videre. Både hvad der virkede for mig og bestemt også, hvad der ikke virkede. Det hele er blevet kogt ned til en skøn aften, som Danske Bank har været så søde at sætte rammerne for. Og det bliver ikke i et eller andet kedeligt konference-lokale. Det bliver på et hyggeligt teater, hvor jeg taler i en times tid og bagefter er der gratis tapas og comedy show. Og vi elsker jo gratis ting ik?

Udover min egen personlige pengehistorie, så kommer jeg også ind på: 

  • Hvorfor er det så svært at tale om penge?
  • Hvordan spotter man dårlige pengevaner? Og gør noget ved dem!
  • Hvordan prioriterer jeg mine penge?
  • Sådan lægger man det sjoveste budget i verden (jeg lyver ikke!)

Så hvis du gerne vil høre om mine erfaringer og have en sjov aften – plus du får set giraffen (undertegnede) – så skynd dig at tilmelde dig via linket. Der er meget begrænsede pladser!

Du skal tilmelde dig via dette link, og du er også velkommen, selvom du ikke bruger Danske Bank. Hvor fedt er det lige?

Aftenens program
Kl. 17.30 ‘Seriøs sjov finans’ v/ Mille Skjold
Kl. 18.30 Danske Bank byder på mad og drikke
Kl. 19.30 Improv Comedy Show
Kl. 20.00 Tak for i aften

Hvornår: Torsdag d. 1 marts 2018, kl 17.30

Hvor: ICC Theater, Frederiksholms Kanal 2, 1220 København K.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.