Hvad gør man med penge? Man bruger dem!

Ja, der skulle ikke gå mange dage efter Jacob havde fået fuldtidsjob, før vi selvfølgelig fandt en masse ting man lige kunne bruge de ekstra penge på. Som for eksempel en ferie. Vi havde jo ikke regnet med at skulle af sted i år. Ikke fordi vi som sådan manglede pengene, men mere fordi vi ikke vidste, hvornår Jacob ville få et job. Og så var det måske lige kækt nok at have booket en ferie til sommer, hvis man startede job lige inden. Så vi holdt os i skindet.

Nu skete det med jobbet så en del før beregnet, og lige pludselig en dag, så befandt jeg mig inde på feriesiderne på nettet. Shame on me! Vi er jo sådan nogle tryghedsnarkomaner, der tager det samme sted hen – og endda på samme hotel. Men jeg synes bare det er så dejligt, når man har et lille barn at man kender de gode restauranter, man ved hvor det sjove sker – og man kan bare læne sig tilbage og nyde det. ¨

Det er min ide om en god ferie.

Når Malou bliver ældre skal vi helt sikkert ud og opleve alt muligt sjovt, men lige nu skal vi bare slappe af.

Så jeg fandt mig selv inde på booking-siden for “vores” hotel. Det var selvfølgelig ledigt. Der var selvfølgelig 10 procent rabat. Jeg skrev selvfølgelig til Jacob med det samme. Heldigvis kunne han sagtens få ferie på sit nye arbejde, så der var jo ikke langt fra tanke til handling pludselig. 1-2-3, så var der booket ferie til os. Vi har valgt at tage i juni i stedet for juli, fordi der er en masse penge at spare.

For 14 dage i Italien i juni måned skal vi af med 6.600 kroner. Så kommer transport selvfølgelig oveni, men jeg synes bestemt det er til at betale. Og hvis vi kom ind i juli/august, så kostede det 9.000 kroner. Nej, så hellere tage af sted lidt tidligere, mens Malou ikke går i skole endnu.

Og så lige et hurtigt tip her til sidst. For det kan altså være en god ide at bestille direkte på hotellet i stedet for gennem diverse danske feriesider. Jeg tjekkede lige for sjov, og vores hotel kostede 1.000 kroner mere at booke gennem en dansk udbyder end direkte hos hotellet. Det er alligevel mange penge for at få teksten oversat til dansk. Anyways, det kan være at du kan bruge tippet, hvis du også sidder og kigger på ferie nu her.

Jeg glæder mig i hvert fald ekstra meget til det bliver sommer.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.