Når man bare er vild med privatøkonomi

I samarbejde med Danske Bank

Hvis du havde spurgt for mig for 10 år siden, så havde jeg aldrig troet, at jeg skulle skrive “vild med” og “privatøkonomi” i samme sætning. Men det bliver jeg nødt til nu! For i torsdags var en vild oplevelse. 40 mennesker var samlet for at høre mig fortælle om min privatøkonomi – og bagefter var der sliders og underholdning.

Jeg vil ikke afvise, at folk kom for den virkelig lækre mad og underholdningen – men helt ærligt – hvor fedt er det ikke, at man kan samle 40 mennesker på en råkold marts aften for at høre om…privatøkonomi? Undervejs fik jeg fortalt om min privatøkonomiske rejse, givet nogle (forhåbentlig) gode råd og så fik vi set nogle billeder af mig fra mine teenage-år, hvor jeg ikke var nærig med selvbruneren…haha…

Når man siger privatøkonomi og foredrag, så lyder det jo virkelig kedeligt, og det vil jeg jo gerne undgå! Økonomi skal jo være sjovt! Det er min mission, og derfor var vi både forbi “Pimp dit budget” og øvelser, hvor vi fik delt vores pengevaner med hinanden. Jeg var desuden utrolig rørt over, hvor ærlige alle var. Da jeg spurgte, hvor mange der havde prøvet at have overtræk på kontoen, så røg en skov af hænder i vejret. Og selv på spørgsmål om kviklån og RKI var der også flere som meldte ind.

Økonomi er ofte tabu, men sådan en aften var der bare plads til åbenhed. Jeg er jo selv fortaler for, at vi skal tale meget mere om vores økonomi. Det er også derfor jeg deler så meget selv her på bloggen. Og hvor er det så bare fedt at se, når alle andre også er med på det. Jeg synes virkelig vi lærte noget af hinanden den aften, og jeg blev også klogere. Så af hjertet tak til alle jer, der mødte op. Det varmede mig helt ind i hjertet.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.