Konkurrence: Vind bogen “Plus på kontoen”

 

Jeg varmer op til kvindernes kampdag i morgen! Og yes, jeg er selvfølgelig i gang med at skrive nogle (forhåbentlig) kloge ord om kvinder og privatøkonomi. MEN jeg har også fået noget andet lækkert til jer.

For et par år siden skrev seje Ann Lehmann Erichsen, der er forbrugerøkonom i Nordea, bogen “Plus på kontoen”. Jeg har faktisk også selv læst den, og hvis der er noget Ann skal have ros for, så er det at skrive i et sprog man kan forstå.

Det tror jeg, at mange har haft glæde af. Jeg har før mødt Ann i andre sammenhænge, og da hun skrev på sin facebookprofil, at bogen ikke blev trykt længere, og hun derfor gav de sidste væk, var jeg hurtig til lige at hive fat i hende. Jeg skulle jo lige skaffe et eksemplar til en af jer.

Men Ann synes alligevel jeg skulle FIRE bøger, som jeg kunne give væk til mine super søde følgere. Så hvis du gerne vil sikre dig et eksemplar, så har du chancen nu!

Jeg giver nemlig to af bøgerne væk på Facebook og to på Instagram. Så hvis du vil have dobbelt op på held, så kan du jo passende deltage begge steder.

Du finder Facebook-konkurrencen her

Og Instagram-konkurrencen her

Jeg finder to vindere allerede på søndag d. 11 marts kl 20.00, så du skal skynde dig at deltage.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.