Fredagsfinans #109 – Er det slut med spas og sjov?

Det er en helt speciel fredag i dag. Hvorfor spørger du? Jamen, fordi det er FREDAGEN før mandagen, hvor vi finder ud af om vi har tabt eller vundet i det store skattelotteri.

Jeg er en af de tosser, som helt seriøst ikke kan lade være med at bruge fredag aften på at tjekke, når de på “magisk vis” åbner op tre dage før. Spoiler: Det er ikke magisk.

Det. Sker. Altid.

Så Skat; Nu regner jeg altså med, at vi er klar i aften ik? Jeg tror dog ikke det bliver den store overraskelse for mig i år, fordi jeg allerede har betalt min restskat. Men håber virkelig på, at Jacob har haft mindre styr på det, så der ligger nogle penge og venter.

Så ved jeg i hvert fald godt, hvad der skal ske i weekenden.

Vi skal dog også lige vende andre nyheder end min skatte-obsession. For en trist nyhed er, at det åbenbart ikke går særlig godt for BonBon-Land. Deres omsætning er faldet med 4,6 milllioner kroner og er det på det laveste i 10 år. Det skriver BT.dk. Ihh, altså jeg kan virkelig godt lide BonBon-Land. Jacob har aldrig været der, så jeg siger hele tiden, at vi skal komme af sted – nu bliver vi jo nok nødt til snart at gøre det, hvis det går helt skidt for dem.

Lige en sjov bonusting: Ham der stiftede BonBon-Land er Michael Spangsberg – altså manden bag Spangsberg flødebollerne. Hvordan kan en mand finde på to så geniale ting??? Jeg tager altså gerne en blogger-tur til BonBon-Land og kører forbi Spangsberg-fabrikken bagefter. Si’r det bare.

En lidt ældre historie, men stadig værd at nævne er, at Amazon åbenbart planlægger, at teenagere mellem 13-17 år skal have mulighed for at handle hos dem med deres eget login og forældrenens kreditkort.

Altså, det bliver selvfølgelig sådan noget med, at forældre kan styre det med fx. maksbeløb eller at de skal godkende købet først. Jeg forstår jo ikke helt hvorfor man kan ikke bare kan oprette en “ønskeliste” som man så kan sende til sine forældre, men det handler jo nok om at gøre børnene til forbrugere så hurtigt som muligt, så de er vant til at handle lige netop der. Amazon, I’m on to you.

Til slut er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at jeg har fået som guilty pleasure at sidde og kigge på huse. Og jeg er jo samtidig lidt af en krejler-John, der skal have alt på tilbud. Jeg blev derfor vildt begejstret, da jeg faldt over artiklen med overskriften “Her har du størst chance for at få rabat på boligen”. Du behøver ikke klikke. Svaret er Langeland og Fårup. Men jeg kan jo ikke forlade Amager!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.