Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #13

Mens jeg har haft virkelig travlt, så er det lige pludselig blevet sidst på måneden. Hvordan i alverden er det pludselig sket? Jeg plejer altid at tælle dagene til lønningsdag, men det har jeg åbenbart ikke haft travlt med denne her gang. Måske er det fordi der rent faktisk har været penge på kontoen? Det er nye tider.

Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig marts måned

  • Vigtigst af alt: Der er stadig penge tilbage på kontoen her sidst på måneden. Flere end der plejer. Måske jeg har lært noget af at have en blog om privatøkonomi?
  • Jeg skulle have 6.000 kroner tilbage i skat, og jeg styrtede ikke ud og købte alt muligt med det samme…..
  • ….Nej, der gik så en lille uges tid…
  • Jeg har købt noget nyt tøj til mig selv efter en konstatering af et seriøst tomt klædeskab. Jeg har virkelig prøvet at begrænse mig og kun købe det mest nødvendige. Men altså, når man først åbner muligheden for shoppingen, så får jeg jo julelys i øjnene. The struggle is real…
  • Den største nyhed har uden tvivl været, at jeg er trappet ned med mit pepsi max forbrug. Jeg ved ikke, hvor lysten kom fra, men pludselig fik jeg lyst til at prøve at gøre noget ved det. Jeg startede derfor med at drikke danskvand blandet med hyldeblomstsaft – og det har nærmest taget min trang. For det er åbenbart ikke så meget Pepsi Max’en men mere kulsyren jeg har været afhængig. Altså nu er jeg jo super hellig og frelst nu her, og det kan være jeg falder i igen om lidt, men jeg tror altså på det.
  • Jeg har oprettet en ny konto i min netbank, og har for første gang sat penge ind på en ferie-opsparingskonto. Det er meget stort.
  • Vi er begyndt at bestille mad på nettet, og får det leveret – og det gør virkelig en forskel på kontoen. Der er blevet købt langt færre hurtige take-away løsninger.

Konklusion:

Det går langt bedre for økonomien nu end det gjorde for et år siden. Jeg synes, at jeg får bugt med mange af de dårlige pengevaner. Det er bare svært, når man giver afkald på noget, så skal man jo være obs på, at man så ikke begynder at bruge penge på andre ting. Men måske vi går mod lysere tider? Jeg tror på det.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.