Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #14

Det er uden tvivl sidst på måneden, og for at gøre alting værre, så regner det satme også. Ja velkommen til månedens opsummering, som ikke bliver helt så happy som de foregående.

De sidste to måneder har jeg jo faktisk været ret optur over, hvor godt det går med min økonomi. Plus på hele linjen og alt det der. Men alle ved, at når det går op, så må det også gå ned igen. Og selvom man forbereder sig på storm, så kommer der åbenbart tornado. Har noget af det været lidt min egen skyld? Muligvis. Hermed en opsummering på, hvor økonomisk (u)ansvarlig jeg har været i april:

Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig april

  • Måneden startede super godt ud. Jeg fordelte penge til de forskellige kategorier (mad, lommepenge, ferie, uforudsete udgifter etc.). Styr. På. Shittet.
  • April var jo også den måned, hvor jeg fik penge tilbage i skat. Dem var jeg så fornuftig at bruge på investering i aktier i stedet for en shoppetur. Voksenpoint til mig.
  • I et anfald af kådhed over at have så mange penge sparet op, så valgte jeg at bruge lidt mange penge på nyt tøj. Såeh det…
  • ….det skulle jeg ikke have gjort for sidst på måneden skulle både hunden og bilen fikses, og det kostede sammenlagt den nette sum af 10.000 kroner. Heldigvis har jeg sparet op til uforudsete udgifter, men nu har jeg ikke til flere. Og så ved vi alle, at der venter noget grumt rundt om hjørnet ikke?
  • Jeg er stadig god til at drikke danskvand i stedet for Pepsi Max. Der bliver stadig købt Pepsi Max her i huset, men måske kun en tredjedel, og jeg kan skræmmende nok mærke det i budgettet.
  • Jeg har handlet ind på nemlig.com hver uge i stedet for at ende med dumme take-away løsninger. Yay!
  • Der bliver stadig købt Monster. I det mindste er det på tilbud. De fleste gange.
  • Jeg plejer aaaltid at købe junk, når jeg er syg, men i tirsdags, hvor jeg lå i sengen købte jeg IKKE noget. Dels fordi det var sidst på måneden og dels fordi jeg lige havde fået af vide, at bil-reparationerne blev herre dyre. Så jeg spiste TRE portioner musli på en hel dag – det er satme commitment til spare-sagen!

Konklusion

Jeg synes – på trods af en noget shakey måned – at det går fremad. Førhen ville jeg aldrig have haft så mange penge stående til uforudsete udgifter, og jeg ville uden tvivl have droppet mine nye sunde pengevaner i ren frustration. Så det er blevet meget bedre. Jeg synes dog stadig det er svært at købe nye ting på et fornuftigt niveau. Enten så tager jeg en hel kold tyrker eller køber hele butikken. Der må findes en mellemvej!

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.