Skal vi hjælpe hinanden?

Jeg har gået og brygget lidt på noget den sidste tid. Jeg elsker at fortælle om min egen økonomi her på bloggen – og jeg får da også engang imellem beskeder om, at det inspirer jer derude bag skærmen. Men jeg elsker også at høre jeres ideer og erfaringer.

Det er så fedt, når det bliver en dialog i stedet for mig, der bare taler hele tiden. Jeg har jo ikke opfundet den dybe tallerken, men prøver bare at finde ud af det her med privatøkonomi. Og sådan tænker jeg måske også, at mange af jer har det?

Derfor har jeg oprettet en facebook-gruppe. Det er en gruppe, hvor vi kan dele alt fra små sparetips i hverdagen, erfaringer med at komme af med dårlige pengevaner eller hvis man har spørgsmål til alt omkring privatøkonomi og penge. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at der var et forum/community, hvor vi kunne tale åbent om penge uden at nogen dømmer en. Sådan et sted savner jeg, og derfor tænkte jeg, at der måske også var andre, som kunne se fidusen i det?

Nu giver vi det i hvert fald et skud. Om vi så bare bliver 10 mennesker, der skal tale om vores penge, så er det stadig det hele værd.

Jeg tænker måske også på sigt, at det kunne være sjovt at mødes in real life? Så hvis der er nogen, som har mod på det, så må I meget gerne skrive det – så skal jeg nok finde ud af det med datoer og sådan 🙂

Du finder facebook-gruppen lige her

PS. Du må også MEGET gerne invitere andre, som du kender. Jo flere vi er, jo stærkere bliver vi <3

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.