Nu skal der satme penge på kontoen!

Når folk er hjemme hos os, så bliver de ofte forbløffede over, hvor få ting vi har. Indrømmet, Her er også (ofte) meget ryddeligt, men jeg har virkelig brug for ro omkring mig, når jeg er hjemme. Derfor er der heller ikke så meget nips eller andre småting.

Det er bare nemmere at gøre rent, når der ikke er så mange ting. Men, jeg er selvfølgelig ikke perfekt. For mens lejligheden er pæn og ordentlig (for det meste), så er det helt anderledes i kælderrummet. Det er her ting bliver parkeret. I lang tid. For når jeg ikke orker at se på rodet længere, så ryger det bare derned. Og jeg har måske lidt længe lavet finten med “Hvad jeg ikke ser, behøver jeg ikke tage stilling til”.

Men så skete det i går, at jeg skulle hente noget i kælderen. Og så magtede jeg det altså ikke mere. Ud kom alle kasserne med hengemte ting fra en tid, hvor jeg vejede 10 kg mindre og havde en HELT anden tøjstil.

Jeg tog selvfølgelig det hele med op i lejligheden. Hvad gør man ellers, når man har fire flyttekasser fyldt med crap? Jeg gennemgik det hele. Meget af det var tøj, som jeg i mange år har beholdt “hvis nu jeg tabte mig” eller “hvis nu jeg fik lyst til at tage denne her kjole på, som jeg havde glemt alt om”.

Men det sker jo bare ikke.

Jeg har derfor besluttet at skaffe mig af med alle mine fejlkøb gennem tiden (Der er altså også nogle ting fra boligen og Malou). Men fire flyttekasser alligevel. Jeg kan ikke overskue at sælge det på nettet enkeltvis – det ville tage evigheder. Så jeg har sgu booket mig en loppestand i et loppesupermarked. Ideen er, at man stiller sine ting på en stand, og så kan folk købe det uden at man er til stede.

Og jeg tænker, at der er meget godt at gøre nu før ferien, så der lige kan komme lidt penge på kontoen.

Jeg aner ikke om det bliver en succes. Men nu prøver vi. Hvis det er en total fiasko, så er der i det mindste kommet et blogindlæg ud af det.

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.