Fredagsfinans #117 – Skal jeg flytte i kollektiv?

Fredag efter payday. Pretty awesome. Jeg skal fejre det i morgen med en shoppingtur. Det er jo det eneste, som giver mening ik?

Nu er det dog mest sommertøj mig og manden skal ud og kigge på, men faktisk så trænger jeg også til en ny smartphone. For mig er det jo et arbejdsredskab, og den vil ikke rigtig længere. Jeg ved dog ikke om kameraet er godt nok i de nyere iPhones til at retfærdiggøre prisen på dem. Så jeg overvejer en Android. OVERVEJER. Det er sgu lidt svært, når man er iPhone-girl.

Jeg er dog ikke den eneste, som åbenbart forlader iPhone-skuden. Salget af iPhones er nemlig faldende, men heldigvis tjener Apple jo stadig masser af penge på dem. Det er jo også klart, når en telefon koster 10.000 kr.

Nå, men det bliver nok ikke lige i morgen, at jeg bliver en smartphone rigere. Noget jeg med sikkerhed aldrig køber på shoppeture er flaskevand. Jeg har virkelig aldrig forstået ideen med at give 25 kroner for en flaske vand i 7/11, når en sodavand koster det samme.

Men i gennemsnit køber vi altså 21 liter flaskevand om året. Det var alligevel en del. Altså jeg køber måske en halv liter om året, så der er nogle derude, som køber virkelig meget flaskevand. Ja, ja jeg køber flaske-danskvand, men det er ikke det samme vel? Anyways, derfor vil Socialdemokratiet have en afgift på flaskevand, så vi ikke køber så meget af det, da de mener det er spild af ressourcer, når det i hanen er lige så godt.

Til sidst kan vi lige runde af med en alternativ ide. Jeg går jo og møffer lidt over huspriserne her på Amager. Hold kæft, det er dyrt! Men nu er løsningen her. Eller det har den hele tiden været. Familiekollektivet! Så kan man være to familier om at betale for huset og dele regninger. Kæft det er smart. Hvad siger du, Mor?

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.