Shopping, shopping, shopping

Hvis du fulgte med på Insta-story i går, så kunne du sikkert se mig være på shoppingtur med manden. Vi havde begge brug for nyt sommertøj, så vi måtte jo ud og se, hvad der var. Jeg plejer faktisk at shoppe på nettet – dels fordi jeg ikke har tid til at gå i butikker (hurra for børn!) og dels fordi jeg bedst kan lide udvalget i udlandet.

Men nu ville vi gøre en tur ud af det og hygge lidt samtidig. Jeg synes altid det er lidt svært det med shopping. Enten køber jeg for meget – eller også er jeg virkelig god til ikke at købe noget overhovedet. Det handler om at finde den gyldne middelvej, hvor man kun køber det, som man har brug for. Siger jeg nu.

For selvfølgelig købte vi begge noget, som ikke var sommertøj. Jacob købte verdens flotteste skjorte, som var sat ned med 50 procent. Helt ærligt, den var så perfekt, at jeg var nødt til at stemme for et impulskøb. Jeg købte en Fila-rullekrave trøje, som var sat ned fra 535 kroner til 235 kroner. Nu kan det jo godt lyde som om, at jeg synes det er fedt bare fordi det er sat ned. Men det var også fedt før det blev sat ned. Jeg øver mig dog i at prøve at købe dyrere tøj, som jeg ved holder længere og jeg bliver gladere for i længden.

Det er helt klart en øvelse for mig, men jeg har allerede købt tre stykker tøj, som var en del dyrere end jeg plejer at købe for, og jeg knuselsker dem allerede. Men når man finder en af dem på tilbud, så må man jo godt slå til.

Høsten fra shoppingturen inkluderede:

3 stk tanktoppe = 149 kr

1 stk nederdel =  49 kr

1 stk sommertop = 69 kr

1 stk Fila trøje = 235 kr

2 stk solbriller = 40 kr. (Jeg har et barn på 3,5 år. Jeg køber ikke dyre solbriller)

= 502 kroner.

Nu er alt jo relativt, men for mig var det ikke en frygtelig crazy shopping. Jeg købte de ting, der var på min liste (sommertøj) og kun en impulsting røg i kurven, men den vil jeg til gengæld knuselske til efteråret (nå ja, og lige om lidt, når vejret er lort igen).

2 thoughts on “Shopping, shopping, shopping

  1. Det lyder da virkelig som om du har gjort dig nogle kup! Og jeg så den røde trøje på Insta, og den er altså rigtig fin!
    (og er helt med på den med solbrillerne! Har slet ikke tal på hvor mange par drengene har knækket stængerne på efterhånden…)

    1. Tak for den søde besked <3 Ja, synes også selv jeg er ved at være sommerklar til en god pris 🙂 Og dejligt at høre at jeg ikke er den eneste, som er offer for små børnefingre

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.