Flytteklar: Så skal der sælges ud!

Selvom vi rejser på ferie i næste uge, så er min hjerne alligevel også lidt i flyttemode. For faktum er, at vi skal flytte om halvanden måneds tid. Jeg er egentlig ikke så bekymret for selve flytningen Vi bor 2 km fra den nye lejlighed, så det er jo lige om hjørnet, og der er desuden heller ikke så mange ting, som skal med.

Malou skal have hele sit værelse med, men ellers så er det faktisk kun vores loftlampe og sofabord, der skal med videre. Resten er enten for småt til den nye lejlighed eller for slidt. Og vi skal SÅ meget ikke have sovesofaen med. Den er jeg bare færdig med!

Men sådan en flytning er jo også en kærkommen lejlighed til at få ryddet virkelig godt ud i alle vores ting. For jeg må indrømme, at vi alligevel har samlet os nogle ting (især i kælderen). Jeg har derfor været lidt hård og sorteret i alle de ting, som vi ikke bruger længere. Vi beholder selvfølgelig minde-ting og sådan, men bøger jeg ikke har åbnet i 5 år ryger videre. Jeg er derfor også gået i gang med at sælge en del – hvis man spørger manden er der et værre renderi i lejligheden. Men indtil videre har jeg altså fået solgt for 1.435 kr! Det kan altså også noget, og vi er ikke engang nået til møblerne endnu.

Mine erfaringer indtil videre er: 

 • Bøger kan ret nemt sælges i grupper for køb og salg af bøger på Facebook. Det har jeg været ret overrasket over! Nu sætter jeg dem så også billigt, men alligevel.
 • Andre niche-ting kan også sælges i niche-grupper på Facebook.
 •  Malous ting sælger jeg på Reshopper (men der er jeg jo også arbejdsskadet)
 • Tøj har jeg ikke haft held med at sælge online endnu (det gik dog godt, da jeg var på Kræmmergården i Dragør). Men nogen der ved, hvor man kan sælge det?
 • Har også prøvet Facebook til køkkenting, men det virker heller ikke rigtig.

Så altså hele juli skal bruges på at lege Krejler-John herhjemme. Jacob ryster lidt på hovedet, men han kan jo meget godt lide, når pengene går ind. Haha, og så håber jeg ikke, at det tager overhånd. Som Malou sagde til mig den ene dag: “Du sælger ikke mig vel, Mor?”

4 thoughts on “Flytteklar: Så skal der sælges ud!

 1. Det lyder dejligt at komme af med nogle ting. Det er sådan noget, som er så rart, når det er overstået 😉
  Har du prøvet Trendsales.dk til at sælge tøj? 🙂
  (De har også en app).

  1. Ja lige præcis! Har før prøvet trendsales uden det store held, men det kan være at jeg skal prøve dem igen 😀

 2. Haha, hvor er hun sød!
  Det med tøj er ret svært, jeg er kommet af med lidt når jeg har haft en stand på et loppemarked.
  Jeg var faktisk afsted i weekenden, men vejret var bare alt for godt! Fik knap nok tjent standlejen hjem.. Så det er lidt en usikker metode, men ret hyggelig 😉

  1. Ja, jeg har også haft held på loppemarkeder, men har ikke så meget tøj tilbage, og det jeg har er sådan lidt mere fancy hvor man skal have lidt mere for det end 10 kr – synes bare ikke at jeg har haft held online :-/

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.