Repost: Guide til at pakke den perfekte kuffert

Jeg har førhen været rigtig doven med at pakke kuffert. Jeg pakkede altid for meget og så brugte jeg ikke halvdelen af det, når vi kom frem. Det er ikke blevet bedre, når vi i mange år er kørt på ferie, og man bare kan kaste tingene ind i bagagerummet. Så tager man lige ekstra par sko med – just in case.

Jeg prøvede dog et år, hvor vi var på Mallorca, hvor kufferten ikke kom frem. Eller jo, det gjorde den med fem dages forsinkelse, og vi skulle være der syv dage. Der lærte jeg, at man kan klare sig med utrolig lidt tøj, og at man skal huske at pakke sit badetøj i håndbagagen. Derfor ville jeg lige give nogle tips til, hvordan man undgår at overpakke kufferten og rent faktisk have nogle ting med som man kan bruge. Og man derfor undgår at forkøbe sig på ferien.

TIPS TIL AT PAKKE DEN PERFEKTE KUFFERT
  • Pak tøj som passer i farver. Det bliver svært at matche tøjet, hvis det er en masse forskellige farver. Tænk over det, når du pakker. Jeg har til denne ferie for eksempel pakket sort, hvid, rød, lyserød og grøn, fordi det passer godt sammen. Så kan man mikse på kryds og tværs.
  • Lad være med at pakke for stramt tøj. Den fail har jeg lavet masser af gange. “Hvis jeg nu har en dag, hvor jeg føler mig lidt slank om aftenen, så ville denne her nederdel være super flot”. Ja, men der kommer bare ikke til at være en aften på ferien, hvor du føler dig super slank. Det er ferie. Just saying.
  • Tænk i outfits. Kan den samme top bruges til både strand og middag senere på aftenen? Jeg har ofte god erfaring med ensfarvede tanktoppe. De kan bruges til alt på en ferie.
  • Prøv tøjet hjemmefra. Det er måske ikke så ofte, at du går i sommertøj derhjemme, så det kan være en god ide at prøve om det rent faktisk passer. Jeg plejer altid at prøve det, når jeg har spist aftensmad, for hvis det sidder pænt der, så sidder det pænt hele dagen.
  • KIMONOER! Jeg er total fan af sådan nogle kimonoer i gennemsigtigt stof. Det er så nemt at gøre en top og nederdel dressy, hvis man tager sådan nogle med. To af dem på billedet nederst har jeg fundet brugt, så det var ekstra win. De er også gode, når man skal holde skuldrene lidt væk fra solen.
  • MAX et par høje hæle. Man får det ikke brugt, og de eneste høje hæle jeg altid har med er et par komfortable kilehælssko. Ens fødder svulmer tit op i varmen og så er der ingen grund til at tage et par stramme sylespidse hæle med. Har jeg også lært af erfaring.
  • Hvis I rejser to eller flere, så bland jeres tøj i kufferterne. Det er en god ide, hvis en af kufferterne skulle blive forsinket. Så har man i det mindste større sandsynlighed for, at noget af ens garderobe kommer frem.
  • Pak altid dit badetøj og et sæt tøj i håndbagagen. Hvis din kuffert bliver væk eller forsinket, så har du i det mindste noget tøj nu og her, og du skal ikke ud og lede efter badetøj.

(Kimono med pallietter, købt brugt for 125 kroner, leopard kimono, købt brugt for 90 kroner og H&M skjorte, 79 kr – jeg købte alle tre sidste år og jeg bruger dem også igen i år).

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.