Når jeg møder et outlet….

….ja så plejer jeg som regel at bruge en farlig masse penge.

Men i år skulle det åbenbart være anderledes. Jeg plejer at være ret begejstret for outlets, fordi man kan spare en masse penge på mærker. Hver gang jeg er i Italien, så skal jeg som regel forbi et outlet. Mine Nike Air Max har jeg fx. købt hernede til halv pris, og da jeg var gravid med Malou for 4 år siden købte jeg en Gucci taske og pung til mig selv til halv pris. Tingene har jeg får øvrigt stadig, og det var virkelig nogle gode køb.

Derfor havde jeg i år også store forventninger til outlettet. Jeg havde sågar ikke købt nye sko eller tøj derhjemme, fordi jeg jo vidste, at vi skulle herned. Jacob havde også lidt planlagt at få fyldt op på bluse og sko-fronten. På den måde er det jo meget rart at have den samme stil gennem flere år, fordi man netop ved hvad man skal bruge og derfor kan gå målrettet efter det.

For mange år siden ville jeg bare købe noget, hvis jeg synes det er billigt, men de sidste år er jeg begyndt at gå udelukkende efter ting, som jeg har brug for. Og sådan er Jacob egentlig også. Så han var jo lykkelig over at komme forbi Calvin Klein butikken, hvor de havde lige netop hans yndlings-t-shirt til under halv pris. Ialt fik han fire t-shirts for 150 kr stk. Og så var heldet også med ham i Timberland butikken, hvor han kunne købe et par vinterstøvler til 500 kr – en del under nyprisen. Total fedt, når det alligevel er noget som man står og skal bruge.

Malou købte nogle barbiedukker for sine lommepenge – og de bliver taget med overalt! Selv på restauranten skal de med og lege – lidt akavet når en af barbie-dukkerne er gravid, og der lige pludselig springer en baby op mellem pastaretterne.

Og hvad med mig, spørger du? Jeg købte ikke noget. Nada. Jeg så da nogle pæne ting – og jeg var også inde i Gucci-butikken og savle. Ærligt, kunne jeg da have købt alle taskerne derinde. Smukke og til halv pris. What’s not to like? Men det var ikke need to have så jeg lod dem stå. Jeg øver mig meget i det der need to have vs. nice to have.

Så indtil videre har jeg på ferien købt et mobil-cover til mig selv og et par hår-klemmer til at holde pandehåret væk. Begge need to have-ting og til den nette sum af 7 euro. Hvad skal der ikke blive af mig?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.