Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig – ferie edition

Ja, det er jo blevet sidst på måneden (igen) og dermed også tid til en gang “Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig – nu med ferie edition!” Så lad os se, hvordan det gik i juni måned.

Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig – juni måned

 1. Jeg brugte de første to uger af juni på at prøve at spare så meget som muligt, så vi kunne have en masse penge med på ferie….
 2. ..Hvilket betød, at jeg blandt andet IKKE købte en ny bikini, selvom jeg virkelig gerne ville. Og indtil videre har det været ok at have den gamle med.
 3. Jeg har også holdt mig fra at købe en masse nyt ferietøj inden vi skulle af sted. Det plejer at være et svagt punkt for mig.
 4. Vi har været i outlet, hvor jeg slet ikke købte noget!
 5. Vi tog så i et andet outlet, da det regnede (igen), og der købte jeg en tanktop og strikbluse fra Calvin Klein. Det var noget, som jeg havde gået og ledt efter, så glæden var stor over at finde netop de to ting med så meget rabat.
 6. Jeg stod også og savlede over tasker i Gucci og Moschino, men det var ikke need-to-have, så lod dem stå. Proud!
 7. På ferien har jeg indtil videre købt til mig selv; En tanktop, en strikbluse, fire hårklemmer og et smartphone-cover. Hvis du tænker; Er det meget, så kan jeg fortælle, at det er ingenting for mig. Jeg plejer at være virkelig slem på ferier og købe masser af ting, som man (jeg) slet ikke har brug for, når jeg kommer hjem. Men der er selvfølgelig også to dage tilbage….haha….
 8. Jeg har dog også brugt penge. Primært på vin, rejer og is. No regrets!
 9. Jeg synes faktisk overordnet, at det er gået så godt med pengene. For eksempel var jeg lige ved at glemme, at det var lønningsdag i morgen. HVORDAN KAN DET SKE?

Jeg synes alt det her med økonomien bliver bedre. Jeg har en langt større ro – der er ikke et behov for at købe en masse ting, og det er virkelig skønt. Jeg er blevet meget mere fokuseret på, hvad jeg faktisk har brug for – og hvad der er impulser. Så alt i alt en god måned!

2 thoughts on “Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig – ferie edition

 1. Sådan! Super sejt!
  Jeg har selv givet den alt for meget gas her i juni måned med polterabend, tilmelding til svømning for 2 børn (auch!), og way too mange cafe og take away ture…
  Og nu er det snart ferietid, så juli bliver slet ikke bedre 😉

  1. Tak! Ja nogle måneder bruger man flere penge end andre. Det kender jeg godt. Jeg skal også flytte om 28 dage, så mon ikke at der pludselig er en masse uforudsete udgifter her i juli :-O

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.