Se mine dårligste fejlkøb på ferien

Det her var et af mine mest populære indlæg sidste år, da jeg var på ferie, så tænkte at det var sjovt at tage listen over mine fejlkøb op igen. Jeg kan jo også godt kan lige at shoppe, og jeg er især vild med markeder og den slags. Derfor er det også noget af en prøvelse sydpå for ikke at begå fejlkøb.

Og det er jo ikke kun guld, jeg er kommet hjem med fra ferier. Jeg ved ikke om I andre kender det, men man bliver for eksempel altid lidt mere modig i sit tøjvalg. Jeg har da godt indrømme, at jeg har købt noget neon på et marked i Sydeuropa. Eller en hæslig figur, som jo ville være yndig på hylden derhjemme. Not. Derfor var jeg i går aftes lige gennem billederne fra tidligere ferier, hvor jeg lige ville spotte om jeg måske havde et fejlkøb eller to på på nogle af billederne.

Og minsandten. Det her billede er fra vores ferie for tre år siden. Jeg var faktisk ret glad for mit køb, men blusen krøb helt vildt meget efter en tur i vaskemaskinen. Malou ser jo også chokeret ud.

Det her var fra vores ferie i 2013, hvor vi endnu bare være unge uden barn. Ak ja. Jeg havde så valgt at købe en lyserød gennemhullet tunika. Faktisk synes jeg ikke den er så storslem, men snittet var virkelig ikke flatterende på mig, så jeg tror ikke den har været på mere end den gang. Monsteren holder til gengæld hundrede. Det går aldrig af mode!


Her er jeg på ferie i London i 2012. Virker åbenbart lidt tipsy på billedet, selvom jeg faktisk sidder og spiser aftensmad. Well…Jeg er jo egentlig ret vild med leopardprint og har det seriøst på som bluser og bukser, men denne her strik var bare virkelig vamset og tyk, hvilket fik min overkrop til at blive større end den var. Ikke så fedt. Der lærte jeg, at man ikke skal købe al leopard man ser. Jeg har dog solgt cardiganen efterfølgende, så tabet var ikke så stort. Kavalergangen er til gengæld on point.


Og så kommer vi selvfølgelig til det bedste billede til sidst. Her er jeg 17 år, og Jacob er 20 år gammel. Crazy shit. Jeg har iført mig et par zebrabukser og en rød top. Classy. Desværre holdt bukserne ikke særlig længe, fordi kvaliteten ikke var den bedste, og jeg mindes at det var numsen som gav op først og sprækkede. Awesome fejlkøb.

Ved dog ikke, hvorfor jeg ser så utilfreds ud. Måske fordi jeg har zebra-bukser på. Jeg mener; det er jo ikke leopard vel? Jeg er heldigvis blevet bedre til at shoppe på ferien, og mit mantra er altid, at det også skal kunne bruges derhjemme. For det meste køber jeg nye sneakers eller sportstøj, fordi det kan man (jeg) altid bruge.

Jeg elsker dog at shoppe på ferier, fordi der bare er en anden ro i forhold til herhjemme. Man kan bare slentre rundt og kigge på ting. Og jeg har da også købt gode ting på ferier. Som mine Nike Air Max i pink og hvid til halv pris. Generelt har de bedste køb også været dem af bedst kvalitet, og det prøver jeg at gå efter nu. Ikke fordi man så skal købe sig fattig, men hellere lidt og godt. Og jeg synes også det er værd at bemærke, at da jeg sidste år var på ferie, så købte jeg kun to Calvin Klein bluser med vild rabat selvfølgelig, som jeg slider op. Så det bliver spændende at se om jeg kan holde den gode stil her på ferien i år.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.