Velkommen tilbage til hverdagen

Man kan læse meget ud fra et billede. Af jeg for eksempel har haft et vaffeljern med på ferie. At jeg på ferien købte en stor porcelæns-cobra til vores nye lejlighed Men også, at det roder noget så frygteligt, når man kommer hjem.

Det er jo egentlig lidt modsigende, at man skal pakke det hele ud, for så at pakke det ned igen. Vi flytter om 28 dage, men indtil videre er der ikke sket det store. Jeg er så småt begyndt at rydde ud i vores skabe, kommoder og kælderrum. Jeg synes nemlig, det er en god anledning til at få sorteret alle vores ting, så vi kun tager de ting med, som vi virkelig bruger.

Det er jo lidt en hård proces, fordi man skal vurdere hver ting. Der foregår jo en hel samtale oppe i hovedet, mens man står med tingen i hånden om, hvorvidt man vil få brugt et køkkenredskab, som man ellers ikke har brugt i flere år. Især fordi man jo har givet penge for det på et tidspunkt, og så kan det jo godt gøre lidt ondt at indrømme, at det måske ikke var så godt et køb alligevel. Sådan noget har jeg virkelig svært ved. Nej, så hellere smide det ned i kælderen et års tid endnu. Men den går ikke længere. Jeg gider ikke tage ting med, som dræner mig – både pladsmæssigt og mentalt.

Derfor er jeg gået lidt hårdt til værks denne her gang – og været virkelig ærlig overfor mig selv. Bruger jeg virkelig denne her ting? Og så er jeg gået i gang med at sælge det hele. Altså det som ikke er slidt ned. Vi tager kun vores sofabord, loftlampe og malerier med videre. (Altså udover tøj og hele Malous værelse selvfølgelig) Resten er enten slidt eller passer til en lille lejlighed. Så jeg har givet mig selv 28 dage til at sælge det ellers så bliver det doneret. Det er jo også lidt spændende, sådan at have en konkurrence kørende med sig selv.

Jeg håber lidt at alt det her salgs-halløj kan holde mit fokus væk fra at forkøbe mig i alle mulige fantastiske bolig-ting, hvilket lige nu er den største udfordring. Især fordi der er udsalg alle vegne. Shit altså. Men det er tungen (næsten) lige i munden og så bare fokus på at sælge og pakke ned.

Så ja, det er i den grad velkommen tilbage til hverdagen. Lige nu er den rodet, men det bliver den ikke ved med at være.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.