Fredagsfinans #124 – Så er jeg tilbage!

Ja, så er fredagsfinans tilbage efter ferien. Det lyder måske lidt underligt i starten af juli, men så kan I andre læse det ved pool’en, mens jeg sveder over tasteturet.

Så hvad sker der for tiden? Jo, jeg er jo meget optaget af VM i fodbold i de her dage, og jeg var da lidt ærgerlig, da Portugal og Ronaldo røg ud. Dem havde jeg lidt fidus til ville gå langt. Men Ronaldo græder nok ikke så længe over det. Han ser nemlig ud til at skulle skifte til fodboldklubben Juventus, hvor han angiveligt får en årsløn på 223 millioner kroner. Jeg kan slet ikke forstå, hvor mange penge det er. Altså tænk, hvis der gik 18,6 millioner kroner ind på din konto HVER måned.

Apropos VM, så har manden herhjemme også fået mig til at prøve på at oddse på fodboldkampe. Det har jeg vist mig ret god til, så nu har jeg vundet 1.000 kroner. Jeg har derfor sagt mit job op og er blevet fuldtids-oddser.

Nah, jeg skal nok hellere stoppe mens legen er god – og være glad for mit kommunikationsjob. Selvom der åbenbart ikke er penge i skidtet. TV2 har nemlig opgjort en liste over, hvilke studier, der ender med at give de bedst betalte jobs. Og ja, havde jeg nu bare læst forsikringsmatematik, så havde jeg været stinkende rig.

Nej, jeg valgte journalistik og siden kommunikation, hvilket ifølge listen er en af de fem længere uddannelser, der har den laveste lønning. Se, jeg gik jo ellers og følte mig rig før jeg så den liste, men nu føler jeg mig jo fattig.

Spøg til side, så vil jeg lige som en klog gammelkone minde alle (især medierne) om, at der er mere i livet end bare en stor lønseddel. Som for eksempel at være glad for at gå på arbejde. Ja, man kan godt få begge dele, men hvis man kun går efter pengene, så følger man måske ikke sine drømme, og det er altså vigtigere! Så I hørte det her først; penge er ikke alt. Bum.

Nu vi lige er ved alt det der med studier, så er det jo også studiestart lige om lidt. Det betyder, at mange skal flytte – og derfor er det jo også super populært med forældrekøb. Finans.dk skriver, at forældre stadig er vilde med at købe lejligheder til deres børn. Jeg er selv glad for at jeg ikke skal ud og købe sådan en nu. De er jo pissedyre! Eller også kan man leje et lillebitte værelse til sådan cirka en million kroner.

Næh, jeg kan huske, da jeg selv skulle studere i Aarhus og fandt en 30 kvm lejebolig i Brabrand for 1.800 kroner om måneden, hvor jeg måtte have hunden med og der var HAVE! Fandme luksus.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.