Tanker om økonomi og flytning

…Ja det blev en lidt kringlet overskrift, men det er nok også sådan mine tanker er lige for tiden. Kringlede. Det her med at flytte er lidt større end jeg havde regnet med.

Nu kan det jo godt være, at jer som har flyttet mange gange synes det er piece of cake, men jeg synes det lige pludselig er blevet lidt hårdt. Der er alt det praktiske med salg af lejligheden, som er ved at falde på plads. Men det har vi selv stået for – netop for at spare pengene – og derfor er der jo også lidt mere arbejde i det. Samtidig skal vi have pakket lejligheden ned, og jeg har ikke mulighed for at tage ferie til det. Ikke, hvis jeg også skal holde juleferie, påskeferie og have nok til overs for alle lukkedagene i børnehaven. Og lige nu lever vi faktisk i vores sovesofa, som slet ikke bliver pakket sammen om morgenen. Jeg orker det bare ikke, når vi alligevel skal på arbejde og så hjem og pakke videre om aftenen. Så ja. der er mange tanker som skal tænkes og stress der skal opleves i kroppen.

Kørt sur i det…

Jeg har også haft en drøm om at jeg skulle få solgt alle mulige ting herhjemme – det står lige pt. i et hjørne og kukkelurer indtil jeg får taget mig sammen til at sælge det. Men det er jeg sgu kørt lidt sur i og overvejer lidt at donere det hele. Jeg havde jo også planer om, at jeg ville være total spare-fornuftig og købe alle flyttekasser brugt, men da vi endelig stod og skulle pakke, så orkede jeg bare ikke at finde en annonce, skrive på den og tage ud og hente dem hos en.

Det var bare nemmere at køre i Silvan. Så det gjorde jeg. Jeg trøster mig selv med, at jeg selvfølgelig kan sælge dem igen bagefter og så er det ikke så slemt. Men det ville jo være lidt bedre, hvis man bare kunne være spare-fornuftig hele tiden. Og ja, det kan “man” så ikke. Til gengæld låner vi svigerfars trailer til flytningen, så der er sparet en flyttebil væk. Det kan godt være, at det viser sig for optimistisk, at vi kun har en trailer og en stationcar til at flytte med, men det skal virkelig kun 2 km, og så mange ting ejer vi heller ikke. Det er i hvert fald en økonomisk post jeg godt kunne tænke mig at undvære.

Jeg ved ikke, om det bare er lidt “flytte-blues” over, at der kun er 14 dage til vi flytter og skal sige farvel til vores lejlighed gennem snart 12 år. Det kan alligevel mærkes lidt i sjælen. Andre der har været igennem det samme, da I skulle flytte?

6 thoughts on “Tanker om økonomi og flytning

 1. Jeg er flyttet 4 gange i mit voksenliv. Her hvor jeg nu bor på 9. År bliver jeg til jeg enten sksl på plejehjem eller i jorden.

  Mit bedste fif er faktisk at priorotere penge til et flyttefirma. De penge er virkelig givet godt ud. Ofte er alt flyttet på 3-4 timer – af professionelle folk, som er vant til at flytte.
  Det er rigeligt hårdt at skulle pakke ned og efterfølgende komme på plads.

  Pøj pøj med flytningen .
  😊

  1. Tak for det gode råd 🙂 Hvor meget skulle du flytte ift. at bruge penge på prof? Jeg er måske lidt naiv med det, men vi skal virkelig kun flytte 2 km væk, og vi har enten solgt eller doneret halvdelen af tingene i lejligheden, så synes det er lidt meget at tilkalde prof personer, men det er måske stadig en god ide selvom man ikke har så meget? Vi har lidt planer om to trailere, hvor den ene er ret stor.

 2. Jeg har skiftet min adresse ud minimum én gang om året i løbet af de sidste 9 år (ja…). Jeg er godt nok bare mig selv, men jeg kan forsikre dig om, at en flytning aldrig bare er ‘a piece of cake’. Ihvertfald ikke på den mentale konto 🙂

  1. Wow, det lyder også virkelig overvældende at flytte så meget :-O Kan godt høre, at jeg skrev det lidt som om at det ikke er svært for alle at flytte, men er nok blevet lidt påvirket af, at det virker så nemt for andre jeg kender som har flyttet en del mere 🙂 Men glad for at høre, at det på en måde er lidt normalt at have det sådan 🙂

 3. Kender kun alt for godt til det med flytteblues.. Kan iøvrigt virkelig anbefale at leje en stor flyttetrailer i Silvan. De er gratis at leje, men betaler man 49,- får man forsikring oveni, så ens egen ikke skal indblandes. Vi håbede også at kunne flytte på to almindelige trailere, men det blev bare SÅ meget nemmere da vi fik fingre i den fra Silvan ☺️

  1. Tak! Det vil jeg da lige kigge på – det kan da godt være, at vi skal overveje det for der er alligevel et par kasser :-O

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.