Fredagsfinans #126 – Tasker? Det er da noget man brænder ik?

Så er vi her igen. Jeg synes ugen er strøget forbi, og jeg har glædet mig virkelig meget til weekenden. Nu er der jo ikke længe til, at vi flytter. 12 dage for at være helt præcis.

Og fordi vi er i gang med alt det her flyttehalløj, så bruger jeg det meste af min shopping-tid på at kigge på møbler. Så må tøj, sko og tasker altså lige hvile for en stund. Og jeg ved ikke om det har noget med min afholdenhed at gøre, men jeg læste lige at Burberry ifølge det britiske medie BBC sidste år brændte usolgt tøj, tilbehør og parfume til en værdi af 233,7 millioner danske kroner.

Det er åbenbart fordi hvis de sælger de usolgte ting for billigt, så er mærket lige pludselig ikke så meget værd længere. Nej, så hellere brænde det. Jeg har også besluttet mig for at holde en vis eksklusivitet her på bloggen. Derfor vil jeg fremadrettet kun blogge en gang om måneden. I skal jo ikke få noget forærende vel?

Og apropos modebranchen, så står det åbenbart også lidt hårdt til for de virksomheder, som producerer ting i pels, silke og mohair. Det er åbenbart blevet yt, fordi der er kommet mere fokus på at leve vegansk, og derfor melder flere tøjselskaber at de stopper med at bruge pelsskind og senest mohair i deres kollektioner. Det skriver finans.dk.

Nu er sådan noget som pels ikke noget jeg selv gør mig i mere, og jeg synes også fake fur kan se rigtig flot ud.

Jeg er for eksempel selv helt cray cray med pels-slippers. A-W-E-S-O-M-E.

Når jeg ellers ikke er tøj-shopping utro med møbel-shopping, så kan jeg bedst lide at handle på nettet. Jeg bliver altid så stresset i butikkerne, og jeg begår langt færre fejlkøb, når jeg handler på nettet end ude i verden. For der kan man lige tænke sig om en ekstra gang. Jeg er dog ikke særlig vild med, når jeg opdager, at en webshop bruger Postnord til at levere. Det tager seriøst forever. Og nu har Postnord dælme fundet på noget nyt, så de kan få lidt penge i kassen. Snart kan man nemlig følge sin pakke rundt på Google Maps. Det skriver finans.dk. Og hvad skulle man så bruge det til?

Der er jo ikke nogen, som sidder og refresher siden hele tiden for at se, hvor pakken er. Det er som om de har lavet sådan et system for at vi ligesom skal blive overbevist om, at de er ude med pakker og ikke triller tommelfingre et eller andet sted.

Men helt ærligt; Jeg har lige bestilt noget på nettet forleden. Pakken var i min lokale pakkeshop 24 timer efter. Man kan jo dårligt nok nå at følge pakken på Google Maps, så hurtigt går det.

2 thoughts on “Fredagsfinans #126 – Tasker? Det er da noget man brænder ik?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.