De økonomiske tømmermænd

Det har været en skøn weekend. Vi har fået solgt lejligheden og skal flytte om en uges tid, og det skulle fejres.

Jeg overraskede derfor Jacob på hans arbejde, hvorefter vi tog hen og fik massage. Bagefter tog vi på stranden og hyggede inden turen gik mod Den Lille Fede, hvor vi spiste 7 retter med vino til. Jeg behøver ikke sige, at vi havde en fest. Det var en skøn aften, og jeg var så glad for at vi fik fejret og sat et punktum.

Generelt er vi alt for dårlige til at fejre større ting som bryllupsdag, fødselsdage og andre vigtige mærkedage. Mest fordi vi førhen ikke har haft så mange penge, og så har det virket lidt frås at bruge penge på noget, som ikke var need-to-have.

Men det gav lidt overskud sådan at få en friaften med god vin og mad. Dagen efter…..det er så en anden ting. Der er det jo ikke kun de fysiske tømmermænd, men også de økonomiske man jeg skal kæmpe med. For jeg er jo ellers sådan en type, der virkelig tænker over prisen. Jeg kan virkelig gå op i, hvordan jeg sparer mest muligt på mine køb. Men alle har jo en akilleshæl. Eller flere.

Fx. når jeg så drikker vin. Så er den fornuftige Mille sådan lidt mere…mæh. Så hygger man jo. Som for eksempel, da vi ville have en drink efter maden. Vi gik længe rundt for at finde noget, hvor vi kunne sidde ned, og det viste sig lidt svært. Så vi endte på en eller anden fancy bar, hvor drinks kostede 100 kr stykket. Nu er jeg jo fra Amager, hvor det jo normalt ikke skal koste så meget at drikke sig fuld, så under normale omstændigheder ville jeg være forarget over sådan en pris.

Men så er der jo den indre hygge-stemme, som kommer frem. “I er jo sjældent ude og hygge”.  “Nu har jeg jo alligevel brugt xx kroner, så gør 100 kroner fra eller til ikke det store”. “Vi gider jo heller ikke gå rundt og lede længere”. “Vi har lige solgt vores lejlighed”. Bla. Bla. Bl.a Ja, undskyldninger er der nok af.

Og jeg lavede da også strudsen i går, hvor jeg ikke lige fik tjekket netbank, selvom det ellers er noget jeg gør hver dag. Men så fik jeg gjort det i dag. Og det var faktisk okay. Ikke så farligt, som jeg gik og troede. Heldigvis skal vi bruge de næste 9 dage på at pakke lejligheden og rengøre den, så der bliver ikke tid til at bruge en masse penge.

Hmmm…men der er dog altid online-shopping….

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.