Fredagsfinans #127

Fredag før lønningsdag. Ja, ja det lyder godt, men hvad skal man egentlig lave, når man er broke AF?

Hvis du tænker, at det vil være ok billigt at køle dig ned i varmen med en is, så skal du være hurtig ude. Der er nemlig pres på is-mejerierne, fordi vi har så mange sommerdage i år. Hansen Is melder endda udsolgt af nogle af deres varianter. Det skriver BT.dk. Så er det godt, at man er en Ben & Jerry pige.

Det er dog ikke kun is, vi får guffet i os for tiden. McDonalds har også godt gang i handlen. I årets andet kvartal omsatte de for 34,1 milliarder kroner, skriver business.dk. Det er blandt andet på grund af en ny rabatmenu, som har lokket kunderne til. Jeg har jo selv sværget til Maccen i mange år, men nu har manden herhjemme altså fået mig lidt med på Burger King-vognen. De har altså bare mere snaskede burgere!

Maccen be like:

Nogle der til gengæld ikke har fart på er de danske butikker. På 8 år er 3.000 butikker blevet nedlagt i Danmark. Det skriver BT.dk. Det skyldes blandt andet ændrede købsvaner, som at vi netshopper langt mere.

Indrømmet; Jeg kan allerbedst lide at shoppe på nettet, men det er nu også fordi det er langt mindre stressende end at skulle ud i butikkerne. Og så er udvalget altså bare større. Især når man har sådan en cray cray stil som mig.

Og jeg synes altså det er lidt svært med alt det udsalg for tiden, så jeg “kom til ” at lægge en ordre hos Boohoo. Mest fordi jeg skulle til bryllup og manglede en kjole, men nu fandt jeg så ud af, at man kan købe Boohoo aktier! Hallooo! Det kan jo totalt forsvare at købe noget mere. Jeg mener, mine Monster-aktier er jo oppe 12 procent efter jeg begyndte at købe en masse af dem. Tilfælde?

Til gengæld er jeg glad for, at jeg ikke har Facebook-aktier. Efter de fremlagde deres seneste regnskab faldt aktien mellem med mere end 120 milliarder dollars – hvilket gjorde Facebook 750 milliarder kroner mindre værd. Det skriver finans.dk. Næh, jeg holder fast i mine Monster-aktier. Det virker meeeeget mere sikkert.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.