Fredagsfinans #127 – Jeg er for kendt til det her sted

Halløj, så blev det sørme fredag igen – og denne gang er der penge på kontoen. Jeg har faktisk næsten ikke bemærket det, fordi jeg har haft så travlt med at flytte.

Derfor har jeg heller ikke fulgt vanvittig meget med i finansnyhederne denne uge. Jeg har faktisk helt haft glemt at tjekke til mine aktier – hvilket jeg gjorde i dag – og Monster-aktien er gået ned. Nå, det kan jo kun betyde een ting.

At jeg skal købe nogle flere Monster ik?

Til gengæld er det nok meget fedt, hvis man er sådan en, der har Apple aktier. De har nemlig slået verdensrekord i dag, og har nu som det første private selskab nogensinde nået en markedsværdi på 1.000 milliarder dollar. Det skriver finans.tv2.dk. Bare til dem (mig) som ikke kan regne om, så er det 6.374 milliarder kroner. Jeg behøver selvfølgelig ikke nævne, at jeg hverken har Apple aktier ELLER en Iphone vel? Nej, jeg er nemlig blevet en Android-pige, selvom jeg havde svoret, at det skulle jeg aldrig. Men altså; Min nye telefon har et eddergodt kamera.

Siden vi lige er ved det med aktier, så kan jeg også fortælle, at Tripadvisor åbenbart kom med et dårligt regnskab. Det skriver business.dk. Tripadvisor er en amerikansk app og hjemmeside, som kan hjælpe rejsende med at finde de bedste hoteller, restauranter og oplevelser rundt omkring i verden. Indrømmet; Jeg bruger den ikke rigtig selv, men jeg kommer selvfølgelig heller ikke så meget ud i verden. Nej, hvad skal man egentlig ude i verden, når man bor på Københavns svar på Manhattan?

Speaking off andre rige mennesker, så vil jeg lige slutte med noget vildt jeg læste. Facebook bruger nemlig 113 millioner kroner på sikkerhed til grundlæggeren Mark Zuckerburg. Det skriver finans.dk. Sidste år brugte de 50 millioner, men det er så lige blevet opjusteret for i år. Men det er åbenbart ikke særlig mange penge, hvis man spørger formanden for sikkerhedskonsulentfirmaet Concentric Advisors. “Sikkerhed på flere adresser, transport, et sikkerhedshold, cyberbeskyttelse og rejser – og hvis der er hustru og barn, så er du allerede over 10 mio. dollars bare for basispakken“. Jeg elsker seriøst, at der er en basispakke indenfor sådan noget!

Gad vide om funnyfinans også skal have sådan en basispakke? Jeg er jo ikke hvem-som-helst længere.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.