Bryllupsgæst på budget

I weekenden var vi til min kusines bryllup – og hvis man følger mig på Instagram, så kunne man også se lidt derfra.

Bryllupper og fester generelt er jo altid noget, som trækker penge ud af kontoen, og derfor kan man prøve at være lidt smart omkring det. Det har jeg også før skrevet om her: Sådan sparer du penge på at være gæst til fest.

Men altså jeg sloges længe med mig selv om jeg skulle købe en ny kjole eller finde noget i skabet. Denne gang faldt valget på en ny kjole, som jeg også håber på, at kunne have på flere gange. Og så kostede den kun 330 kroner. Den er fra en butik, der hedder Soda som ligger i Nørrebro Bycenter, og har kjoler som passer til sådan en Amager-tøs som mig.

Det er jo så meget nemmere med mænd og deres jakkesæt. Det kan man jo have på en masse gange! Jeg havde også købt et par nye sko, som egentlig har været på ønskelisten længe. En gang hver 2-3 år køber jeg et par kilehælssko og så slider jeg dem op og bander efterfølgende når jeg skal finde et erstatningspar.

Hele sommeren har jeg ledt og ledt, men heldigvis var så forbi en butik, hvor der var 70 procent og de var sat ned fra 1.000 kr til 300 kr. Jeg ved allerede, at de kommer til at have en fast plads i skabet, og det hjælper virkelig at have lister over tøj og sko-ønsker, så jeg hele tiden er bevidst om hvad jeg mangler, så jeg ikke impulskøber.

Genbrugs-guccien blev også luftet. Det er efterhånden mange år siden jeg købte den på Trendsales for 2.000 kr. Den har været brugt så mange gange, at den hundrede har betalt sig hjem, så nu lufter jeg den kun en gang imellem, for ellers kan den ikke holde til det.

Festen var i Hillerød og det var selvsagt liiidt langt fra Amager. Jeg overvejede kortvarigt en taxa, men det ville koste 800-900 kroner, så selvfølgelig fandt jeg en overnatning i byen til 930 kr. MED morgenbuffet. (Og til de virkelig sparsommelige, så er en togtur hjem kl 04:00 om morgenen hjem fra Hillerød ikke noget jeg overvejede).

At jeg så ikke lige havde tænkt over, hvor længe det ville tage at gå 1,4 kilometer fra feststedet til hotellet – DET er så en anden sag. Men det hjalp, at vi fik en gå-vin med. Sådan et koncept kendte jeg slet ikke, men jeg er fan at få stukket en Amarone flaske i den ene hånd og en cheeseburger fra Maccen i den anden kl 04:00 om morgen.

Vi behøver ikke snakke om, hvornår vi kom hjem fra festen, vel?

2 thoughts on “Bryllupsgæst på budget

  1. Jeg skrev det også på insta, men du får den lige igen: Hot hot lady!
    (og jeg er vild med at du heller ikke gider fjerne makeup efter en lang fest. Ved ikke hvornår man bliver voksen nok til det, men jeg er der slet ikke endnu 😀 )

    1. Mange tak søde Randi! Nej jeg fjerner nemlig heller ikke make-up efter en lang fest, tror heller ikke jeg bliver voksen nok til det. Og bonus er, at man stadig er hot ved morgenmaden. Siger det bare 😉

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.