Fredagsfinans #129 Skulle jeg overveje at blive håndværker?

Jeg synes seriøst, at denne her uge er fløjet af sted! Og ikke nødvendigvis på den gode måde. Vi er jo stadig i et limbo med, hvornår vi får pengene fra lejligheden, så det bliver spændende om det bliver inden den første. Aldrig har jeg ønsket lønningsdag længere væk. Giv mig tid!

Derfor er jeg jo i gang med IKKE at bruge nogle penge. Just in case. Så bliver min weekend sjov?

Sidste weekend var meget sjovere, for der var vi blandt andet ude og købe DRØMMESOFAEN. Den var sat ned til 50 procent – kun i en uge – og så ved alle jo, at man er nødt til at slå til. Til gengæld blev vores kort så efterfølgende spærret med mistanke om snyd. Ja, det er sgu også underligt, når der bliver brugt penge på vores konti – det må jo være nogle som har misbrugt det!

Og så læser jeg selvfølgelig lige en artikel om, at de nye kontaktløse kort har gjort det sværere for lommetyve at stjæle ens dankort og lænse kontoen. Antallet af sager, hvor pinkoden bliver afluret og kortet efterfølgende misbrugt er reduceret med en tredjedel. Det skriver finans.dk. Men hvis der er mindre snyd, hvorfor blev vores kort så spærret? Det er sikkert, fordi vi er fra Amager.

Indrømmet, jeg havde jo håbet at vi kunne have købt lidt mere end en sofa her i august. Som for eksempel gardiner eller en loftlampe.

Prioriteter, people. Prioriteter.

Men det bliver selvfølgelig også et værre renderi på posthuset med at hente alle de ting, man så bestiller på nettet. Heldigvis har jeg heller ikke købt noget til den Gamle Græker herhjemme, for han ville sikkert blive bedt om at hente sin egen pakke på posthuset! Jeg læste nemlig om hunden Chaya, som havde fået en pakke og selv skulle afhente. Ved at underskrive med et potetryk! Kan vi lige snakke om, hvor freaking sødt det er? (og lidt fucked op).

Men hvis Postnord gerne vil vende den økonomisk synkende skude, så er det sgu da genialt at fylde posthuset med hunde. Jeg ville elske at komme derned bare for at blive betjent af en hund, nusse en hund mens jeg venter og ja – fik jeg fortalt, at jeg godt kan lide hunde?

G-e-n-i-a-l-t forretningskoncept. Din Lokale Posthund. Jeg er solgt.

Men nok om hunde og sofaer. Vi skal også lige vende min arbejdssituation. For umiddelbart er jeg jo super glad for mit arbejde, men så læser man lige om, at det går lynende stærkt i byggebranchen, og derfor er det med til at presse lønningerne op. Det skriver eb.dk. Der er blandt andet en entreprenør i Roskilde, som har givet sine medarbejdere 10 procent mere i løn for at holde på dem. Hallo, chef læser du lige med?

Eller også skulle jeg overveje at blive håndværker. Tror I det er for sent?

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.