Hvordan kommer man i gang med at investere?

Jeg vil bare lige starte med at sige, at jeg faktisk har shorts på i det pågældende billede! Anyways, forleden skrev jeg jo lidt om, hvad pengene fra lejlighedssalget skulle bruges på; Nemlig investering. Det har jeg jo ellers førhen kun troet var noget for rige mennesker med flere millioner kroner. Men Linnéa og Sarah fra Moneypenny fik mig på andre tanker.

I foråret var jeg til en af deres foredrag om investering for begyndere, og det var nok nogle af de bedste 100 kr jeg nogensinde har brugt. Jeg fik nemlig skubbet til at komme i gang med at investere, også selvom det var for småbeløb. Det klogeste der nemlig blev sagt var: 500 kr, og så er man i gang.

Så jeg blev jo ret begejstret da jeg fandt ud af, at de også har været i gang med at skrive en bogserie om investering og opsparing. Sarah spurgte mig om jeg ville have et sneak peek på den første bog “Den lille guide til opsparing”.

Min første tanke var: Yes!

Min næste tanke var: Hvornår skal jeg få tid til det?

Heldigvis fandt jeg ud af, at de har lavet flere små bøger i stedet for en mursten, så man kan nemt overskue det, fordi det ikke er en stor bog på 300 sider. Og så er det skrevet i et helt almindeligt sprog. Lige noget for mig. Og hvis du ligesom mig synes det med at være fornuftig med pengene er pissesvært, så skal du altså unde dig selv at læse denne bog. For der bliver nemlig forklaret, hvorfor det er svært at være rationel – og at det faktisk ikke rigtig er ens egen skyld, men bare sådan vi er bygget. Det giver en utrolig god forståelse, som jeg synes giver en blod på tanden til at ændre den tankegang og få sparet mere op.

Og den opsparing kan jo føre til ens første investering. Så det er i hvert fald en måde at komme i gang.

Jeg er jo normalt ikke sådan en, der vil opfordre til at bruge penge, men Moneypenny gjorde mig opmærksom på, at de lige nu har sådan en early-bird rabat, hvis man bestiler deres bøger nu, før de udkommer i starten af september.

Så man får begge bøger til 199,- plus porto (39,-) Normalpris for pakken er 249,- Og enkeltvis er det 129,- for bogen om opsparing og 149,- for bogen om investering. Du kan bestille dem her, hvis det er noget for dig.

Og fordi jeg er fan af at spare penge, så ville jeg da lige videregive det tip. Så kan det godt være, at man skal bruge nogle penge på bøgerne, men man vil få en kæmpe forståelse for investering og opsparing, som vil spare en penge på den lange bane. Og så er Linnéa og Sarah bag Moneypenny jo super søde, og kæmper hårdt for, at vi kvinder også skal på banen, når det gælder investering.

Sådan et projekt vil jeg i hvert fald gerne støtte <3

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.