Fredagsfinans #130 – Jeg er blevet voksen!

Fredag? Tjek. Sidst på måneden? Tjek. Ja, hvad skal man så lave? Jeg kan konstatere, at jeg endelig er blevet meget voksen, for vi skal ud og hente møbler i morgen – OG JEG GLÆDER MIG!

Da jeg flyttede hjemmefra for 10 år siden glædede jeg mig mest over, at vi havde et sted at drikke os fulde. Nu ser jeg frem til at bruge weekenden på at købe møbler og slappe af uden alkohol “for der er jo også en dag i morgen”. Er det voksen?

Indtil videre har jeg faktisk købt de fleste ting på nettet. Det er altså der jeg befinder mig bedst – sorry fysiske butikker! Jeg kan dog konstatere, at jeg ikke handler i de samme netbutikker, som størstedelen af danskerne. Ifølge denne artikel hos business.dk er Zalando det mest populære sted at handle. Herefter følger H&M, Wish og Amazon. Jeg handler faktisk ingen af stederne, men jeg har jo også en ret unik stil.

Men ellers er vi ved at falde godt til i den nye lejlighed – også på trods af mangel på møbler. Jeg er stadig glad for beslutningen om, at vi har lejet lige nu i stedet for at købe noget. Priserne er virkelig høje her på Amager i hvert fald – og det er i hvert fald ikke noget, hvor vi kan sidde med. Medmindre vi køber et håndværker-tilbud, og sådan noget kan ingen af os finde ud af!

Men jeg er åbenbart ikke den eneste, som synes priserne er høje. De høje priser på ejerlejligheder har nemlig skræmt køberne væk. Det skriver finans.dk, som kan fortælle at andelen af solgte ejerlejligheder i København er faldet. Men altså ,jeg har selv lige solgt en andel, og jeg klager da ikke over den høje salgspris. Kun når jeg skal købe. Så må det jo godt falde igen, ik?

Og så kan vi lige runde en skattesag til sidst.

En dansk kvinde har nemlig fået et skattesmæk, fordi hun har modtaget pengegave fra sin rige svigerinde gennem årene 2010-2012.  Det skriver finans.dk. Og hvor mange penge drejer det sig så om? De checks hun fik af svigerinden var tænkt som en sammenlagt fødselsdags- og julegave og udgjorde hhv. 25.000 kr., 50.000 kr. og 50.000 kr. Og bare for lige at mane rygterne til jorden. Det er altså ikke mig! Men det kunne da være jeg skulle spørge min svigerinde om vi skal være på julegave med hinanden i år?

 

 

One thought on “Fredagsfinans #130 – Jeg er blevet voksen!

  1. Jeg handler kun ved HM af de nævnte – og kun til børnene ?

    Men Mille skal du slet ikke omkring ugens store historie, som fik skatteministeren på P3??? SKATs regnskab der ikke er i orden. Det er da stort i min verden.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.