Fredagsfinans #131 – Hvem har også brug for penge?

Ja, den største nyhed i dag skulle jo egentlig have været, at det var lønningsdag, men det tog jo lidt en drejning.

Der er nemlig en masse, som ikke har fået deres løn i dag, fordi der var nogle problemer med Nationalbanken. Jeg har naturligvis ikke bemærket noget som helst, fordi min løn var gået ind på min konto. Det betyder dog ikke, at jeg skal ud og vælte mig i champagne og kaviar. Mandens løn kommer først i midten af måneden, så vores konto ser lidt halvamputeret ud.

Men jeg hører, at I andre får penge på mandag. Juhu, for weekenden! Eller noget.

Indrømmet; Jeg har været lidt off i denne uge og har derfor ikke fulgt med i nyhederne eller skrevet så meget på bloggen, men der skulle snart være styr på tingene, og så er jeg tilbage i mit a-game.

Jeg håber også snart salget af lejligheden skulle være helt på plads, jeg synes godt nok det er en proces som trækker ud. Især fordi det kildrer i fingerne for at indrette lejligheden. Det kunne jo være hyggeligt med lidt pynt og pæne blomster.

Og speaking off blomster, så er blomsterkæden Interflora blevet solgt. De er blevet købt af..well Interflora i Frankrig. Ja, man skulle lidt tro, at det var den samme virksomhed, men åbenbart ikke. Men det ville jeg måske også vide, hvis jeg fik lidt flere blomsterbuketter i gave. Wink, Wink Jacob!

Det er også i denne weekend, at vi officelt går ind i efteråret, og jeg tror da også de fleste er på vej hjem fra ferie. Det har jo været ret lukrativt at tage på ferie i Tyrkiet, fordi deres valuta er faldet i værdi med 40 procent.

Til gengæld er det jo knap så fedt for tyrkerne, fordi der snart tegner sig en økonomisk krise. Jeg kan ikke lade være med at tænke, at det var lidt ligesom krisen i Grækenland for snart 10 år siden. Jeg kan altså godt snart frygte en finanskrise, men det er jo også bare mig og min shit-is-coming-mentalitet.

Ja, det blev en lidt kort omgang i denne uge, men jeg er stærkt tilbage i næste uge, når der er penge på kontoen 🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.