Er du tilfreds med din bank?

Sidste år skiftede jeg bank, fordi jeg var træt af måden jeg blev behandlet på. Og det her med bankskrifte har faktisk fyldt for mig gennem en masse år, hvor jeg har været sur og fået den der klump i maven, hver gang jeg skulle ringe til banken.

Derfor havde jeg også som nytårsfortsæt sidste år, at jeg ville skifte bank. For livet er sgu for kort til at gå og være utilfreds – især da jeg fandt ud af, hvor nemt det var at skifte. Helt seriøst, det er super nemt!

Du kan læse mere her om mit bankskifte

Noget af det jeg lagde allermest vægt på i mit skifte var vigtigheden af den menneskelige kontakt. Jeg vil gerne have, at min bankrådgiver kender mig og respekterer mig. Derfor blev jeg også virkelig glad, da Anne Kejser fra P1 kontaktede mig og spurgte om jeg ville medvirke i en radioudsendelse om bankskifte. For jeg synes det er så vigtigt, at vi som forbrugere får valgt den bank vi godt kan lide og stoler på.

Alt for tit har jeg hørt historier om utilfredshed med banken, bankrådgivere eller andet, men at man ikke gør noget ved det. Sådan har jeg også selv været i mange år! Derfor håbede jeg også, at min historie om at skifte bank måske kunne inspirere andre til at gøre det samme – hvis man altså er utilfreds vel og mærke!

Du kan høre interviewet her – jeg kommer på som den første, så du skal ikke spole i programmet 🙂 Luksus!

Hvis du har skiftet bank, hvorfor gjorde du det eller hvorfor har du stadig den samme bank? Kunne være interessant at høre jeres oplevelser ?

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.